voetbalzone

'Dit is een historische dag voor Hércules, maar niet meer dan drie punten'

Bart Kruyt12 sep 2010, 09:04
Laatst bijgewerkt: 12 sep 2010, 09:04
Advertentie

Esteban Vigo had zich geen mooiere rentree in het Camp Nou kunnen voorstellen. De voormalig speler van Barcelona is momenteel hoofdtrainer bij Hércules, dat zaterdagavond een spectaculaire 0-2 zege wist te boeken bij de landskampioen. “Dit is een dag die de mensen bij de club voor altijd zullen herinneren”, jubelde Vigo na afloop.

/

De coach, die Royston Drenthe in de basis posteerde en Piet Velthuizen op de bank liet plaatsnemen, zag Nelson Váldez twee keer scoren. “We begrepen goed hoe Barcelona wil spelen en we hebben het ze zeer moeilijk gemaakt”, stelde een tevreden Vigo vast. “Ik ben trots op mijn ploeg. De spelers hebben iets geweldigs gepresteerd.”

Vigo heeft nu de taak om zijn spelers met beide benen op de grond te houden. “Dit is een historische dag, maar het zijn niet meer dan drie punten”, realiseerde de coach. “Op het moment ben ik uitermate gelukkig, en deze overwinning zal ik altijd blijven herinneren, maar laten we niet vergeten dat we nog niets hebben. Maandag telt deze zege al niet meer.”

Bezig met laden …