voetbalzone

‘Dit is gewoon een mega, mega grote club met een rijke geschiedenis’

Erik van Dam14 jul 2015, 09:29
Laatst bijgewerkt: 14 jul 2015, 09:29
Advertentie

James Milner hoefde niet lang na te denken, voor hij Liverpool zijn jawoord gaf. De middenvelder wilde zijn vijfjarige verblijf bij Manchester City niet verlengen en ging in op de avances van the Reds. Hij werd overtuigd na een gesprek met trainer Brendan Rodgers, die hij meteen hoog had zitten. De Noord-Ier wist eigenlijk alles al van Milner en legde uit hoe graag hij hem erbij had op Anfield.

voetbalzone

“Rodgers speelde een zeer grote rol in mijn komst. De club hoefde zichzelf natuurlijk niet te verkopen: dit is gewoon een mega, mega grote club met een zeer rijke geschiedenis. Ik heb met de trainer gesproken en zijn plannen gehoord met het team en zijn plannen met mij persoonlijk. Hij wist al erg veel over me”, legt Milner uit op de clubwebsite. “Na dat gesprek had ik alles over voor deze trainer en voor deze club. Zo’n type is Rodgers.”

Milner won bij zijn oude club twee landstitels, de FA Cup en de Capital One Cup. Hij zegt dat hij nu alles zal geven om ook iets met Liverpool te winnen. “Als je met pensioen gaat en op de bank zit en terugkijkt, wil je niet met spijt achterom kijken en denken: had ik maar dat beetje meer gegeven of had ik dit maar gedaan. Je krijgt één kans en ik heb tot nu toe veel geluk gekend. Maar de tijd vliegt.”

Bezig met laden …