voetbalzone

'Dit is het juiste moment om een transfer te maken'

Bart Kruyt12 jan 2014, 12:26
Laatst bijgewerkt: 12 jan 2014, 12:26
Advertentie
/

Jermain Defoe scoorde zaterdag nog voor Tottenham Hotspur tegen Crystal Palace en bewees nog altijd van waarde te kunnen zijn voor de ploeg. De aanvaller gaat White Hart Lane echter achter zich laten en vervolgt zijn loopbaan bij Toronto FC. "Dit is voor mij het juiste moment om een transfer te maken", zegt Defoe in gesprek met Sky Sports.

De 31-jarige aanvaller speelde al 275 competitiewedstrijden voor Tottenham. "Ik speel hier al negen jaar en iedereen weet hoe ik over Tottenham denk", zegt Defoe. "Ik heb een speciale band opgebouwd met de supporters, maar in de voetballerij gaan spelers nu eenmaal verder. Ik ben nu 31 jaar oud en dit was een geweldige kans voor mij en mijn familie."

"Mijn contract bij Tottenham liep nog maar een jaar door", vervolgt Defoe. "Als er dan een club komt die je voor vier seizoenen wil vastleggen, dan ga je daar goed over nadenken. Zo simpel is het. Of er clubs uit de Premier League geïnteresseerd waren? Daar houd ik me niet mee bezig. Ik richt me gewoon op het voetbal en laat dit soort dingen over aan mijn zaakwaarnemer."

Bezig met laden …