voetbalzone

‘Dit is niet sjiek van FC Twente, wij kennen namelijk een andere volgorde’

Daniel Cabot Kerkdijk30 jan 2014, 08:25
Laatst bijgewerkt: 30 jan 2014, 08:25
Advertentie

Darryl Lachman maakt aan het einde van het lopende seizoen de overstap van PEC Zwolle naar FC Twente. In Overijssel sluit men echter niet uit dat de 24-jarige verdediger donderdag of vrijdag al naar Enschede verkast. Lachman kreeg immers van zijn toekomstig werkgever de vraag of hij ook open staat voor een directe transfer en dat schoot bij de Zwollenaren in het verkeerde keelgat.

voetbalzone

“Wij kennen namelijk een andere volgorde”, zegt technisch directeur Gerard Nijkamp donderdag in het Algemeen Dagblad. “Als FC Twente Darryl nu al wil overnemen, dient de club zich bij ons te melden. Wij vinden dit niet sjiek, ook omdat ze op deze manier onbewust het hoofd op hol kunnen brengen van een speler die waarschijnlijk nog een half jaar voor ons moet uitkomen.”

Bij FC Twente vraagt men zich af of Andreas Bjelland het seizoen in Enschede afmaakt. De centrale verdediger is bij enkele Engelse clubs in beeld, al gaat de Enschedese club er niet van uit dat hij vandaag of morgen vertrekt. FC Twente denkt dat Lachman deze week voor ‘een paar ton’ overgenomen kan worden van PEC, die in dat geval voor Ramon Leeuwin van SC Cambuur gaat.

Bezig met laden …