voetbalzone

‘Dit is niet wat we wilden, dit is niet waar we van droomden’

Daniel Cabot Kerkdijk08 apr 2015, 23:23
Laatst bijgewerkt: 08 apr 2015, 23:23
Advertentie
voetbalzone

Excelsior kan zich gaan focussen op de resterende wedstrijden in de Eredivisie. De ploeg van Marinus Dijkhuizen verloor woensdagavond in de halve finale van de KNVB Beker met 3-0 van FC Groningen en ziet de finale in De Kuip zodoende aan zich voorbij gaan. Vooral in de eerste helft deed Excelsior niet onder voor de nummer elf van de Eredivisie, zo zag ook Dijkhuizen.

Excelsior kreeg de bal echter niet achter Sergio Padt en FC Groningen was wel efficiënt. "Ik heb een trots gevoel over dit bekertoernooi”, verzekerde Dijkhuizen in gesprek met RTV Rijnmond. “We hebben het geweldig gedaan, vandaag (woensdag, red.) ook. Jammer, helaas, het is een mooi bekeravontuur geweest. Terug naar de werkelijkheid, naar de competitie.”

Sander Fischer vond dat het duel op details was beslist. “Wij hebben ook zeker goede kansen en mogelijkheden gehad”, verzekerde de captain van Excelsior aan FOX Sports. “We hebben echter verzuimd om door te drukken, om de trekker over te halen. We waren niet dodelijk genoeg. FC Groningen was dat wel. Daarin zat het verschil.” In de tweede helft vloeiden de krachten bij de Kralingers weg. “Daar baal ik best van. Dit is niet wat we wilden, dit is niet waar we van droomden.”

Bezig met laden …