voetbalzone

‘Dit is nog niet het moment om het al over de Scudetto te hebben’

Thijs Post08 sep 2015, 13:30
Laatst bijgewerkt: 08 sep 2015, 13:30
Advertentie

Ivan Perisic stapte over van VfL Wolfsburg naar Internazionale. De Kroaat gaat op die manier naar een club die op papier een grotere naam is, maar in tegenstelling tot VfL Wolfsburg speelt Internazionale geen Champions League. Dat maakt voor Perisic weinig uit, zo geeft hij te kennen aan La Gazzetta dello Sport.

voetbalzone

“De Champions League maakt op dit moment niet uit. Ik heb de bedoeling om het volgend jaar te spelen met i Nerazzurri”, laat Perisic optekenen. “Als een grote club als Internazionale met veel toewijding achter je aan komt, dan is de beslissing niet lastig. Ik weet dat Inter een moeilijk seizoen achter de rug heeft, maar nu zijn alle voorwaarden in orde om het goed te doen.”

De club van trainer Roberto Mancini wil op termijn weer gaan knokken om de landstitel, maar daar wil Perisic het nu nog niet over hebben. “Het is niet goed om limieten te stellen, maar het is ook niet goed om het nu al te hebben over de Scudetto. Dit is niet het moment om voorspellingen te doen, het is tijd om hard te werken”, klinkt het.

Bezig met laden …