Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dit kunnen fans van Ajax, Feyenoord en PSV op Deadline Day verwachten

Laatste update:

Het is Deadline Day. Dat betekent dat alle Eredivisie-clubs nog tot donderdag 23:59 uur hebben om gewenste versterken te presenteren of overbodige spelers te verkopen of te verhuren. Voetbalzone zet de transferplannen van Ajax, Feyenoord en PSV voor je op een rijtje.

Ajax


Interim-trainer John van ’t Schip benadrukte vorige week zaterdag na afloop van de zege van Ajax op Heracles Almelo (2-4) wederom dat zijn ploeg ervaring nodig heeft. “Versterkingen zijn welkom. Als we echt een stap willen maken, is dat noodzakelijk”, aldus de coach.

Van ‘t Schip mocht eerder deze transferwindow Jordan Henderson verwelkomen, maar de kans is groot dat het daarbij zal blijven. De Amsterdammers beschikken niet over de financiële mogelijkheden om nog een grote aankoop te presenteren en moet eerst verkopen. Uitgaande transfers bleven de afgelopen dagen echter uit. Bayern München informeerde naar Steven Bergwijn, maar de aanvoerder van Ajax blijft in Amsterdam. Carlos Forbs mocht uiteindelijk niet vertrekken.

Dat laatste lijkt ook te gelden voor Chuba Akpom. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Ajax geïnteresseerde clubs voor de Engelse spits inmiddels afgewimpeld. Anass Salah-Eddine kan nog wel definitief vertrekken naar FC Twente, dat de linksback afgelopen seizoen al huurde van de Amsterdammers.

Ajax heeft al wel een akkoord met Julian Rijkhoff bereikt over een dienstverband van 4,5 jaar in de Johan Cruijff ArenA. De negentienjarige spits van Borussia Dortmund staat voorlopig echter in de wachtkamer. De Raad van Commissarissen van Ajax wil eerst spelers verkopen voor Rijkhoff kan tekenen, terwijl Borussia Dortmund ook nog akkoord moet gaan met de transfer.

PSV


Bij PSV draait alles op Deadline Day om Yorbe Vertessen. De Belgische vleugelaanvaller kreeg van de Eindhovenaren al toestemming om af te reizen naar Duitsland om zijn transfer naar Union Berlin af te ronden. Door een hamstringblessure van Noa Lang staat die deal voorlopig echter on hold. PSV wil eerst een vervanger halen. Couhaib Driouech is het belangrijkste target.

Excelsior verlangt circa vijf miljoen euro voor zijn linksbuiten, plus een doorverkooppercentage voor de toekomst. PSV bracht woensdagochtend een bod van 2,1 miljoen euro uit en gaat dat bod een dag later naar verwachting nog fors verhogen, waardoor er vertrouwen heerst dat er een akkoord kan worden bereikt voor minder dan vijf miljoen euro.

PSV zette tijdens de winterse transferwindow ook in op de komst van een defensieve versterking. Door de blessuregevoeligheid van Armel Bella-Kotchap heeft trainer Peter Bosz rechts centraal in de defensie naast André Ramalho nauwelijks smaken om uit te kiezen. Er werd geïnformeerd naar Jeremiah St. Juste, maar zijn komst wordt een lastig verhaal. Sporting Portugal verlangt bij de huurdeal een verplichte optie tot koop van tien miljoen euro, zo meldde Voetbal International eerder.

Feyenoord


Trainer Arne Slot kan de komst van de Uruguayaanse vleugelaanvaller Luciano Rodríguez uit zijn hoofd zetten. Feyenoord bereikte wel een principeakkoord met de speler zelf, maar tijd is uiteindelijk de grootste vijand gebleken. De Rotterdammers willen in de zomer terugkomen voor Rodríguez, al is het sterk de vraag of het twintigjarige talent dan nog wel haalbaar is.

Feyenoord hoopt op de laatste dag van winterse tranferwindow nog een alternatief te vinden en zich zo toch nog te versterken op de vleugels. De Stadionclub houdt de situatie rondom de 22-jarige Driouech nauwlettend in de gaten en noemt zijn komst volgens het AD ‘een zeer interessante gedachte’. De aanvaller van Excelsior lijkt een toptransfer te kunnen maken. Nu is het vooral de vraag of hij naar Feyenoord of PSV verkast.

Aan de uitgaande kant mag Javairô Dilrosun zich opmaken voor een transfer. De vleugelaanvaller van Feyenoord is op weg naar Club América. Eerder waren FC Lorient en Celta de Vigo in de markt voor Dilrosun, die nu dus op weg is naar Mexico.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Wat kunnen de AZ fans verwachten? Wij horen ook bij de top 3!

1 februari 2024 om 09:17

Playoffs

1 februari 2024 om 09:19

Niet waar

1 februari 2024 om 09:23

Nog wel ja, na a.s. (waarschijnlijk) niet meer.....

1 februari 2024 om 09:26

Vooralsnog.....

1 februari 2024 om 09:26

Staat nergens dat de deadline Day van de huidige top 3 wordt uitgelicht toch? :P

1 februari 2024 om 09:55

Dan alsnog staat twente 3de en az 4de hahahaha.

1 februari 2024 om 12:42

Ajax 5e.

1 februari 2024 om 09:26

@koningjerry; een mooie lening bij de DSB-bank!

1 februari 2024 om 09:35

Dat is niet aardig

1 februari 2024 om 09:51

Maar wel een lekker schappelijk rentepercentage!

1 februari 2024 om 10:37

Er zijn maar 3 grote clubs in Nederland

1 februari 2024 om 11:23

Grapjas

1 februari 2024 om 11:42

Op basis van onderling resultaat zeker

Ben benieuwd, twee clubs die dezelfde speler willen hebben. Verder zal het wel redelijk rustig blijven. Al mag Salah-Edine van mij wel weg.

Couhaib Driouech zou gekaapt moeten worden door Ajax! In de voorbereiding heeft Ajax Noa Lang al laten lopen, nou niet twee keer dezelfde blunder maken. Spectaculaire speler. Dit seizoen kan hij alvast wennen aan het niveau (op de trainingen) om vanaf komend seizoen de sterren van de hemel te spelen in de Arena. Speler met zijn skills hoort gewoon bij Ajax thuis.

1 februari 2024 om 09:52

Sven ben jij het? Nog een linksbuiten erbij. Goed idee, als Bergwijn en Forbes blijven

1 februari 2024 om 10:28

Forbs heeft het op rechts ook niet onaardig gedaan aan het begin.

Onvoorstelbaar dat ajax niet investeert in de verdediging.... daar ga je nog heel veel problemen mee krijgen dit seizoen.. dat gaat henderson alleen echt niet oplossen.. er zullen echte verdedigers bij moeten.. ajax-psv 0-4...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren