voetbalzone

‘Dit Liverpool is veel beter dan het Manchester City waar ik terechtkwam’

Peter Nusselder17 aug 2013, 10:25
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2013, 10:25
Advertentie

Kolo Touré stapte deze zomer over van Manchester City naar Liverpool en heeft er alle vertrouwen in dat dit een goede keuze is geweest. De Ivoriaanse verdediger gaat er zelfs van uit dat het mogelijk is om op korte termijn voor het eerst sinds lange tijd weer landskampioen te worden met the Reds.

/

Het elftal van trainer Brendan Rodgers werd op verschillende plekken versterkt en bovendien bevindt topscorer Luis Suárez zich nog altijd op Anfield. Touré verwacht dan ook dat er weer rekening gehouden moet gaan worden met zijn team. “We kunnen de titel pakken in de komende jaren”, vertelt de mandekker in de Engelse media. “De mentaliteit is goed, we hebben goede spelers en de club heeft een geweldige historie.”

Touré werd ruim een jaar geleden kampioen met Man City, maar sluit dus niet uit dat hij datzelfde gaat flikken met Liverpool. “Deze ploeg is veel beter dan City, toen ik daar terechtkwam. En daar werden we binnen drie jaar kampioen.” De Ivoriaans international heeft derhalve geen moment spijt van zijn transfer. “Dit is een geschenk van God. Dit is perfect.” Liverpool begint de competitie zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Stoke City.

Bezig met laden …