voetbalzone

‘Dit nieuws heeft impact, maar de voorbereiding is niet verstoord’

Thijs Post02 feb 2016, 12:40
Laatst bijgewerkt: 02 feb 2016, 12:40
Advertentie

Het zijn roerige tijden in Rotterdam. Met vijf nederlagen op rij vestigde Feyenoord een negatief clubrecord en er werden doodsbedreigingen geuit aan het adres van Marko Vejinovic. De aandacht moet snel weer verlegd worden naar het veld, want in de kwartfinale van de KNVB Beker speelt Feyenoord tegen Roda JC Kerkrade.

voetbalzone

Trainer Giovanni van Bronckhorst begint de persconferentie voorafgaand aan het duel met Roda JC met het vervelende nieuws rond Vejinovic. “Dit nieuws heeft impact op mijn spelers gehad, natuurlijk heeft het invloed, maar de voorbereiding was niet verstoord. Een kleine groep verpest het voor een groot deel van Het Legioen. Ik denk dat het niet tegen te houden is”, aldus de oefenmeester volgens het Algemeen Dagblad.

De focus moet naar Roda JC en dat wordt een moeilijk duel voor Feyenoord, dat bezig is aan een dramatische reeks. “Druk is ook goed voor een voetballer, die heb je nodig om te presteren. We moeten onze kans morgen grijpen. Deze periode kan ons als team sterker maken. Als we eruit komen, en dat gaat gebeuren, dan kan je dat merken.” Overigens kan Van Bronckhorst in Kerkrade vermoedelijk nog geen beroep doen op aanwinst Renato Tapia. De verdediger annex middenvelder is zondag in de Klassieker tegen Ajax wel inzetbaar. Michiel Kramer kan wel spelen tegen Roda JC.

Bezig met laden …