voetbalzone

'Dit was een weerzinwekkend optreden van de assistent-scheidsrechter'

Matthijs van Laar07 apr 2012, 20:24
Laatst bijgewerkt: 07 apr 2012, 20:24
Advertentie

Roberto Martínez was na afloop van de nederlaag tegen Chelsea furieus. De coach van Wigan Athletic zag Branislav Ivanovic uit buitenspelpositie de score openen en reageerde zich af tegenover de journalisten die hem na afloop ondervroegen. Zo sprak hij voor de microfoon van de BBC van een ‘weerzinwekkende’ vertoning van de assistent-scheidsrechter.

/

“Ik kan hier echt niet bij”, foeterde de Spaanse manager, die met Wigan in een felle strijd tegen degradatie is verwikkeld. “Zoiets wil je niet zien in het voetbal, want het zijn eigenlijk niet eens lastige beslissingen. De grensrechter had een verschrikkelijke dag en jammer genoeg hebben wij daar onder moeten lijden. Ik vind dit echt enorm jammer en mijn spelers leven met het gevoel dat hen onrecht is aangedaan.”

Wigan kwam overigens nog wel op gelijk hoogte en leek een punt over te houden aan de ontmoeting op Stamford Bridge, maar in blessuretijd gooide Juan Mata alsnog roet in het eten. Ondanks alle tegenslag is Martínez trots op zijn ploeg. “Ik heb een volwassen ploeg gezien. Op deze manier kunnen we nog heel wat bereiken.” Chelsea-coach Roberto Di Matteo hield zich wijselijk op de vlakte. “In mijn optiek heeft Wigan veel pech gehad, ja. Maar ook wij hebben de beslissingen wel eens tegen.”

Bekijk de samenvatting van Chelsea - Wigan Athletic:

Bezig met laden …