Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit zijn de exorbitante financiële eisen die Mbappé bij Real heeft neergelegd’

Laatste update:

Kylian Mbappé wil komende zomer transfervrij de overstap naar Real Madrid maken, zo meldt Sport Bild. De exorbitante salariseisen van de aanvaller van Paris Saint-Germain blijken echter vooralsnog een enorm struikelblok.

Volgens het Duitse sporttijdschrift verlangt Mbappé een jaarsalaris van liefst 70 miljoen euro. De Frans international loopt na dit seizoen uit zijn contract bij PSG en wil daardoor bij een eventuele overgang naar Madrid ook een riante tekenpremie tegemoetzien.

Naar verluidt eist Mbappé liefst 100 miljoen euro om bij de Koninklijke te tekenen. Mbappé’s moeder, Fayza Lamari, behartigt al jarenlang de belangen van haar zoon. Sport Bild weet te melden dat zij ook nog eens 25 miljoen euro aan commissies wenst op te strijken bij een transfer van de steraanvaller naar Real.

Mbappé is met Real in gesprek over een contract voor vijf seizoenen. Hij zou met de lucratieve verbintenis samen met zijn moeder in totaal 475 miljoen kunnen opstrijken.

Real peinst er echter niet over om de buitensporige salariseisen van Mbappé in te willigen. Voorzitter Florentino Pérez is nadrukkelijk bij de onderhandelingen betrokken, maar hij wil vooralsnog niet verder gaan dan een bruto jaarsalaris van circa 35 miljoen euro.

De tekenpremie zou voor Real geen probleem zijn, aangezien de Spaanse topclub Mbappé gratis kan inlijven en geen transfersom hoeft over te maken aan PSG. Een jaarsalaris van zeventig miljoen euro wordt door de Madrilenen wel als buitenproportioneel beschouwd. De club dient zich immers ook te houden aan de Financial Fair Play-regels in Spanje.

PSG, en in het bijzonder voorzitter Nasser Al-Khelaïfi, hoopt Mbappé tegelijkertijd ook nog altijd te overtuigen om een nieuw contract te ondertekenen. Volgens Franse media zijn les Parisiens bereid om hem een jaarsalaris van 100 miljoen euro te betalen als hij zijn aflopende verbintenis verlengt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Nou valt nog wel mee, fijn dat hij zich bescheiden opstelt. Maar gelijk hebben ze, wat de gek er voor geeft. Een willekeurig land zou er een jaar van eten.

25 januari 2024 om 13:29

Hoe kan PSG met FFP meer betalen dan Real Madrid? Dan zit er ergens toch iets fout? Dat onderzoek dat naar Man City is gestart zou ook eens op PSG los gelaten moeten worden.

25 januari 2024 om 13:44

ik denk dat die clubs al meer onderzoeken naar zich hebben lopen dan de gemiddelde club.

25 januari 2024 om 14:20

Kunnen ze niet. Het verschil is dat Ceferin en Kleffie maatjes zijn.

25 januari 2024 om 15:16

Littlelebowski dat onderzoek is geloof ik van de FA.

25 januari 2024 om 19:54

Het verschil in omzet is is ook niet super groot, 834 miljoen vs 802 miljoen volgens de net gepubliceerde Deloitte Money League. Daarnaast geeft PSG naar verhouding veel meer uit aan spelers salarissen, 77 procent van de omzet vs 54 bij real waarbij het ook nog eens vooral naar 1 speler gaat.

Ongetwijfeld zullen de Qatari via verschillende sponsor deals iets te veel betalen. Maar uiteindelijk zal er ook mee spelen dat de binnenlandse markt financieel gezien in Frankrijk 2 keer zo groot is en dat er anderhalf keer zo veel mensen wonen waardoor ze meer geld ophalen. Ze verdienen bijvoorbeeld een stuk meer aan de kaartverkoop dan Real. Daarnaast is Accor is bijvoorbeeld als hoofdsponsor gewoon een zelfstandig beursgenoteerd Frans bedrijf dat er trots op is om hoofdsponsor te zijn van een Franse club. Alleen op het gebied van TV gelden leggen ze het nog behoorlijk af tegen Real.

26 januari 2024 om 09:25

Je ziet dat Real Madrid iets meer terughoudender is geworden om zomaar enorm veel geld neer te smijten. Ze zijn Financieel veel gezonder en nuchter geworden. Vooraal na de Covid pandamie. En ik kan me voorstellen dat ze niet zo veel zin meer hebben in Bale en Hazard taferelen als het gaat om salarissen en budgetten.

Ach die blijft weer lekker in Parijs zodra puntje bij paaltje komt. Elke zomer hetzelfde liedje.

Naar mijn mening moet Real zich niet blind staren op die Mbappe zoals PSG doet. Natuurlijk is het een geweldige speler. Maar het brengt PSG niet bepaald veel succes alles op hem te zetten.

Waar heb je uiteindelijk als Real meer aan? Mbappe halen. Of je voor dat geld versterken met Osimhen, Davies en nog een rechtsback. Ik zou het wel weten hoor..

25 januari 2024 om 14:00

Oshimen zou ik geen grof geld voor betalen, kijkend naar het feit dat hij daadwerkelijk welgeteld 1 wereldklasse seizoen heeft gedraaid (22/23) begint de term one season wonder steeds luider te klinken. Dit seizoen 8 goals, terwijl we op de helft van het seizoen zitten. 21/22 goede cijfers maar nou niet absolute wereldklasse. Al met al zou ik nog een seizoen wachten, want dit seizoen is niet al te denderend. Edit: oshimen of Haaland is toch wel een aardig verschil om maar iets te noemen,)

25 januari 2024 om 14:13

Ik denk dat Mbappe wel the missing link is, enigste nadeel is dat hij liever vanaf links komt en daar staat Vinicius. Realkenners zou 442 ook een optie kunnen zijn?

25 januari 2024 om 14:16

Dat topseizoen was vorig jaar, we zijn een half jaar verder, waarin hij nog vaak geblesseerd was ook, en jij wil al spreken over een one season wonder?

25 januari 2024 om 14:21

Bijna 20 wedstrijden gespeeld en welgeteld 8 goals, als 25 jarige welgeteld 1 wereldklasse seizoen hebben gedraaid in je carrière is nou niet bepaald het tegenovergestelde van one season wonder. Hij heeft het tegendeel ook niet bewezen, dus vandaar beter nog een seizoen aankijken. Goede speler hoor, flink talent, maar lijkt me voor nu nét iets te riskant om de gok te nemen

25 januari 2024 om 14:44

Maar het is nogal snel te doen alsof hij er eentje is aangezien dat hele goede seizoen nog geen jaar (!) geleden is.

25 januari 2024 om 15:14

Nergens doe of zeg ik dat hij daadwerkelijk een one season wonder is. Dat maakt jij er nu van. Cursus begrijpend lezen volgen mischien?

25 januari 2024 om 15:20

‘Begint steeds luider te klinken’ is ook gewoon prematuur.

25 januari 2024 om 15:34

Je hebt miljoen procent gelijk. Echt waar. Duizendmaal sorry. Hij is 25 jaar, welgeteld 1 top seizoen, that's it, dit seizoen al stukken minder, maar waarschuwen voor het verschijnsel 'one season wonder ' is uit den boze volgens Lierse. Staat genoteerd en beter luisteren we daar braaf naar voordat ie je tig notificaties stuurt.

25 januari 2024 om 15:38

Je vervalt zelf toch ook wel vaak in een kleuterschoolniveau moet ik zeggen.

25 januari 2024 om 15:14

Real wilt hem halen voor de prestige heb ik het idee. Maar tegelijkertijd willen ze voor een dubbeltje op de eerste rij staan. Zo werkt dat niet meer tegenwoordig, ookal ben je de meest prestigieuze club ter wereld. Wil je een big boy halen betaal je big boy prijzen. Anders ophouden met die jongen lastig te vallen en dit verhaal steeds maar weer in de media te gooien. Want het begint zielig te worden. En ja, ik begrijp Mbapple wel. Real bied 35 miljoen per jaar tegenover de 100 miljoen die hij elders kan verdienen. Hij moet gek zijn om dan alsnog voor Real te kiezen.

25 januari 2024 om 16:32

Volgens mij moet je je een beetje inlezen en verdiepen in ffp, salarishuizen van clubs, de spelersmarkt, het huidige Real Madrid en de koers van Florentino Perez. Je verhaal heeft wat haken en ogen, zacht gezegd.

Nou die zal dan wel weer een nieuw contract tekenen bij psg

35 miljoen bij Real of 100 bij PSG. Die blijft dus gewoon, wederom

Is die gozer niet goed geworden ofzo? Op deze manier is Saudi-Arabië de enige optie die overblijft voor Mbappe, vraag maar aan Benzema hoe gelukkig je daar van wordt.

25 januari 2024 om 13:35

Hij krijgt meer bij PSG momenteel.

25 januari 2024 om 13:42

Tja als hij het nu nog voor geld moet doen laat wel zien dat hij en zijn moeder gigantische geldwolven zijn. Slaat kant nog wat zijn eisen. Zou hem lekker daar in parijs laten voor die centen. Kan je beter andere spelers halen voor minder salaris en die wel willen spelen voor je club. Leuk dat hij het al jaren roept maar hij heeft ze ook al genaaid zodra er meer geld ergens vandaan komt. Lekker in parijs laten zitten

25 januari 2024 om 13:45

En die betalen ook een compleet idioot salaris. Dat gaat hij alleen in Saudi-Arabië evenaren. We hadden allemaal wel een beetje het idee dat Mbappe toch zelf ook wel begreep dat als hij bij PSG zou vertrekken dat hij dan wat water bij de wijn zou moeten doen?

Ik zou als ik Real was niet met hem in gesprek gaan op deze manier. Je wordt alleen maar gebruikt om een hoger salaris uit die Arabieren gepompt te krijgen..

25 januari 2024 om 14:01

Het is toch al een teken dat het hem niet volledig om het geld te doen is dat hij 30 miljoen per jaar laat vallen. En ook het afwijzen van dat Saoedi bod afgelopen zomer.

Verder zijn het onderhandelingen. Wie weet waar ze uitkomen.

25 januari 2024 om 14:17

@Jeffrey, Mbappe kan nu ervoor zorgen dat al zijn achter achter achter achter achter achter kleinkinderen nooit meer hoeven te werken(wanneer hij slim met zijn geld omgaat)! Rond de 65 miljoen per jaar voor zeker de komende 8 jaar is bruto een halfmiljard aan verschil... Wie ben jij dan om zo over hem te oordelen?😉

25 januari 2024 om 14:44

Als het hem niet om het geld ging (laten we eerlijk zijn) dan zou Mbappe toch al 2 jaar bij Real Madrid hebben gespeeld? Ik vind het allemaal hartstikke mooi dat hij bijgetekend heeft hoor en ik kan me voorstellen dat hij vanuit zijn directe omgeving ook wel aardig wat druk om bij te tekenen heeft ervaren, maar ik geloof er niets van dat zijn grootste motivatie om bij te tekenen niet dat absurde bedrag onder de streep was.

26 januari 2024 om 14:54

@jeffrey

Kijk jou eens ze tot geldwolf benoemen terwijl de meeste mensen op aarde geen nee zeggen tegen 100 miljoen PER JAAR.

Real weet natuurlijk ook dat Mbappé 1 groot marketing kanon is en toevallig ook nog eens 1 van de beste voetballers ter wereld met een behoorlijk (uitzonderlijk) rendement. Ze zullen elkaar vast ergens vinden.

25 januari 2024 om 14:01

Maar dat betekent niet dat Real mee gaat in extreme bedragen waardoor real in problemen kan komen. Real blijft Real Madrid. Niemand is groter en het maximale salaris, is het maximale salaris. En wil je meer? Dan zoek je maar een andere gek.

25 januari 2024 om 14:59

Zo moet je er mijn inziens ook in staan. Je kan Mbappe nu wel 70 geven (zou ik niet doen). Maar de komende anderhalf jaar moet je die Vinicius ook gaan verlengen. Dan kan je je klok erop gelijk zetten dat die ook doodleuk 50-70 komt eisen, want zoveel minder dan Mbappe vind die zichzelf niet. Daarna krijg je bijvoorbeeld zo'n Rodrygo van "minder dan de helft van Vini ben ik ook niet." Dus stapt die met een eis van 20-30 de bestuurskamer in.

Je haalt je potentieel zo veel gezeik op de hals met zo'n salaris. Op een gegeven moment is het ook graag of niet.

25 januari 2024 om 14:26

Real gaat echt niet in de buurt komen van 70 miljoen. Als hij naar Real wil komen moet hij zich maar aanpassen aan Real. Daarnaast biedt Real hem momenteel al het hoogste salaris aan. 35 miljoen is al de meest riante salaris wat Real ooit aan iemand heeft geboden. Zelfs meer dan ene Cristiano Ronaldo…

Dit gaat Real toch niet doen, wens hem succes met zijn verdere carriere bij PSG!

Mbappe heeft Real Madrid meer nodig dan Real madrid Mbappe nodig heeft. Fantastische speler natuurlijk. Maar toch het beste vanaf links (vrije rol daar). Daar staat veelal vinicius. Ook is het contrast tussen de spelers met mbappe financieel gezien veel te groot. Helemaal bij een nieuwe speler die naar real komt. Als ik Real Madrid was dan was ik lekker doorgeschakeld en voor Oshimen, Haaland of Vlahovic gaan. Of juist het geld ergens anders besteden en Davies binnenhalen en een centrale verdediger. En juist Endrick tijd gunnen met speeltijd in zijn ontwikkeling.

25 januari 2024 om 14:14

Exact, graag of niet. Zie Madrid zonder Mbappe de CL de komende 10 jaar wel 3 keer winnen. Laat die Mbappe dan maar een concurrent van je financieel uithollen.

25 januari 2024 om 14:22

Hij speelt dit seizoen juist vaak in de spits.

Hij kan prima uit de voeten als spits hoor.

En alsjeblieft geen Osimhen of Vlahovic.

25 januari 2024 om 14:58

Dat vaak in de spits spelen valt echt reuze mee. Het blijft een speler die vaak naar links uitwijkt wat bij real de zone is van vinicius. Kolo muani of Ramos spelen ook geregeld in de spits. In de CL speelde Mbappe veelal vanaf links.

Die moeder van Mbappe doet dat volgens mij wel echt goed. Kan die clubs maximaal uitbuiten om er zo veel mogelijk voor haar zoon uit te halen.

25 januari 2024 om 13:45

Mommy knows best

Real Madrid zou er alles aan moeten doen om Mbappe binnen te halen. In de markt van tegenwoordig ben je sws veel kwijt en Mbappe is een bewezen superster die het verschil kan maken. Verder mist Real Madrid een superster die goals maakt en die individueel regelmatig (vind Vini en Rodrygo te wisselvallig) het verschil kan maken. Mbappe heeft zelf ook nog eens Real Madrid nodig om individuele prijzen te winnen en echt naar de voorgrond te treden als beste speler (zie Bellingham). Match made in heaven zou je zeggen!

25 januari 2024 om 14:07

Zou liever voor Haaland gaan dan, dit soort overdreven bedragen alsof het een bovennatuurlijk superwezen is moet Real Madrid helemaal niet aan meedoen. Het is graag of niet.

25 januari 2024 om 15:28

Ben het gedeeltelijk met je eens, alleen denk ik dat Haaland onhaalbaar is. Real Madrid heeft na CR7 en gedeeltelijk Benzema toch weer een absolute vedette nodig en dat is Mbappe. Die zal ze imo naar een hoger niveau tillen.

25 januari 2024 om 16:01

Zodra ze mbappe binnenhalen met dar salaris, zal er enorme onrust ontstaan onder de spelersgroep. Mbappe mag dan wel de absolute ster zijn, maar hij is echt niet 7/8x zoveel waard als de beste spelers die Real nu heeft. Gelukkig heeft Florentino geleerd van zijn eerste termijn als voorzitter en kent hij de valkuilen

25 januari 2024 om 17:26

Eens hoor, ze moeten er alles aan doen hem binnen te halen, maar uiteraard binnen de kaders van de club. Een grote club als RM heeft uiteraard een goede loonbeleid, waar ze niet zomaar vanaf zullen wijken. Ze gaan echt geen 70mio p.j. betalen.

Die heeft natuurlijk net gehoord dat Forbes ons op nummer 1 heeft geplaatst met 834 miljoen revenue, dus hij en mama denken dan dat ze het ijzer moeten smeden als het heet is. Zoals Mourinho zegt: Mbappe heeft Madrid harder nodig dan omgekeerd. Zowel qua individuele prijzen als teamprijzen.

Leuk als hij komt hoor, wie zou hem niet willen hebben? Maar tegen elke prijs? Ga lekker een blokje om denk ik dan.

25 januari 2024 om 13:59

Is 834 hun omzet? Allemachtig dan wil hij gewoon gemiddeld gezien even 11% van hun omzet opstrijken. Allemachtig wat een geld.

25 januari 2024 om 16:49

Dat klopt, er is heel veel aan merchandising omgezet en de recette is gigantisch gestegen na de covid restricties, plus er zijn weer een aantal grote sponsordeals gesloten. Overigens roept de pers al deze bedragen die Mbappe eist, maar of dat wel klopt is nog maar de vraag. Als dat wel zo is dan kan hij het vergeten, dat gaat Perez niet doen.

25 januari 2024 om 14:29

Ik hoop wel echt dat hij komt. Hij kan prima in de spits, maar het is nu of nooit.

Anders gewoon voor Lautaro Martinez of Alvarez gaan.

Her lijkt mij een perfecte kandidaat voor Saudi Arabië. Daar kan hij flink cashen. Het zou me niets verbazen als hij daar binnen twee jaar speelt.

25 januari 2024 om 13:46

Hij kon afgelopen zomer al naar SA.

Die gast is gek als die denkt 70 miljoen per jaar te willen verdienen. Real heeft nooit meer dan 30 miljoen per jaar gedaan en dat was destijds voor Cristiano. Ook is dat heel scheef vergeleken met alle andere spelers. En laat de teamgeest nou juist het beste onderdeel zijn van dit huidige Real Madrid.

25 januari 2024 om 14:24

Die gast laat zich ook veel te veel beïnvloeden door zijn moeder en die Nassr.

Ik geloof best dat hij Real Madrid een mooie club vindt maar tot nu toe is geld nog steeds belangrijker voor mama Mbappé.

Anders hoop ik dat ze voor Lautaro Martinez van inter of Alvarez/Haaland gaan.

25 januari 2024 om 14:31

Lautaro Martinez zou wel de meest realistische optie zijn ja. Doet het uitstekend bij Inter en zou het niet verkeerd vinden als hij komt.

25 januari 2024 om 19:57

Hij zou, als je internet mag geloven, nu toch ook zo'n bedrag verdienen?

Het blijft mij toch verbazen dat zijn sportieve ambities toch nooit echt heel hoog blijken te zijn. Dat eeuwig maar met psg bezig blijven, wilt hij zich dan nooit in een echte competitie gaan bewijzen? Daar verdiend hij ook bakken met geld en dan kan een speler met zijn kaliber altijd nog in de tegen die tijd nieuwe China of nieuwe zandbak nog even een paar honderd miljoen opstrijken in een jaartje of 2. Rupsje nooit genoeg

Blijf a.u.b. in Parijs met je moeder , een geldwolf hebben we echt niet nodig en eigenlijk hem ook niet echt . Zou liever zien dat Real vol voor Haarland zou gaan . Het verhaal Mbappe ben ik zo klaar mee , dus oliesjeik geef die man gewoon 380 miljoen per maand en dan is alles klaar.

Lekker opdonderden knul. Na dat interview van moederlief gruwel ik helemaal van het idee dat die lui naar Madrid komen. Beste voetballer ter wereld momenteel maar het gezeik niet waard.

25 januari 2024 om 14:24

Op basis van wat vind je hem momenteel de beste voetballer ter wereld? Want ik zie het niet hoor, die cijfers in die matige competitie lijken me niet doorslaggevend. Ook in de CL zijn er dit èn vorig seizoen aanvallers met betere cijfers.

Ik denk dat die Mbappe wel een multi miljardair is zeg aan het einde van zijn carrière wat een bedragen allemaal!

On: Ik denk dat de selectie van Real niet zit te wachten op zo een diva als Mbappe. Ik zie in hem ook geen echte spits en Vini speelt al linksbuiten. Hij past veel meer bij Liverpool als de opvolger van Salah.

Ik mag hopen dat Perez al op de hoogte is van zijn beslissing? Aub geen maandenlange soap weer. Mbappe heeft RM harder dan nodig dan andersom.

En wat zijn beslissing ook moge zijn; laat hem aub 5 jaar tekenen, zodat we van het gezeur af zijn.

PSG, Real madrid of Liverpool maakt me niet eens uit, al vind ik PSG drama club

Real Madrid kan ook nog voor Lautaro Martinez of Haaland/Alvarez gaan.

Wow, ik zou het niet doen als Madrid zijnde. Mbappe is geweldig, daar niet van, maar je kunt dat bedrag beter aan iets anders gebruiken.

Waarom wilt Real Madrid hem überhaupt nog aantrekken?

Ja natuurlijk is het een goede speler. Maar als de verhalen waar zijn natuurlijk, heeft hij Real al een keer aan het lijntje gehouden en grofweg gezegd genaaid.

Je laat je als zo een grote club toch niet gebruiken?

Zou het salarishuis ook compleet verstoren. Voor deze bedragen moet je gewoon wegblijven als Real Madrid zijnde, het is graag of niet. Kan je nog beter voor iemand als Lautaro gaan..

Zieke bedragen die het voetbal kapotmaken. Het zijn zowel zieke topclubs als spelers en zieke vertegenwoordigers. Hoezo financial fair play? Het wordt tijd dat een onafhankelijk onderzoek naar de bestuurlijke integriteit aanbevelingen gaat doen dit te veranderen.

Real Madrid heeft Mbappe niet meer nodig. Die tijden zijn voorbij. Real Madrid is niet eens meer geïnteresseerd in hem. Afgelopen. Real komt een keer langs en niet twee keer. Hij heeft een keer Real Madrid afgewezen en gebruikt ook een beetje. Real Madrid heeft sinds dien geen enkele officieel poging meer gedaan op Mbappé en gaat ook nooit meer gebeuren!

Real is zijn droomclub zolang ze hem
Maar een super salaris geven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren