voetbalzone

Doek met supporters maakt plaats voor échte fans bij FC Eindhoven

Bart Kruyt06 mei 2010, 08:06
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2010, 08:06
Advertentie

Het grote spandoek op de noordkant van het Jan Louwers Stadion is weggehaald. Sinds enige tijd hing er achter het doel in het FC Eindhoven-stadion een groot doek met getekende poppen, zodat het in slechte tijden niet zo leeg leek in de thuishaven van de eerstedivisionist. Dit doek is inmiddels overbodig geworden.

FC Eindhoven heeft de wind in de rug en speelt donderdagavond tegen Willem II in de nacompetitie voor promotie naar de Eredivisie. De Telegraaf meldt dat het doek met de getekende poppen is verwijderd, omdat er zowaar levende gedaantes achter het doel zullen plaatsnemen. Er is zelfs een noodtribune bijgekomen om 500 extra supporters plaats te bieden.

En dat terwijl de club vorig jaar rond deze tijd op sterven na dood was vanwege licentieproblemen. "We hebben een zwaar hartinfarct gehad, zijn op straat gereanimeerd, vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis, liggen nog steeds in de operatiezaal, maar zijn langzaam gezond aan het worden. Onze Hoofd Ticketing heeft inmiddels weer een fulltimebaan”, lacht algemeen directeur Edwin Huybers.

Bezig met laden …