voetbalzone

'Doel is niet de landstitel, maar we willen sowieso boven Everton eindigen'

Matthijs van Laar13 okt 2013, 15:10
Laatst bijgewerkt: 13 okt 2013, 15:10
Advertentie
/

Liverpool wacht al 22 jaar op een nieuwe landstitel en lijkt dit seizoen een serieuze kandidaat te zijn voor het winnen van de Premier League. Ondanks de goede start is dat volgens clubicoon Steven Gerrard echter nog altijd niet het hoofddoel. The Reds mikken vooralsnog op een klassering bij de eerste vier.

“Ik zeg niet dat we geen kampioen kunnen worden”, stelt Gerrard in de Daily Star Sunday. “Maar als ik eerlijk ben, is dat niet ons doel. Het doel is een plek in de top vier en uiteraard boven Everton te eindigen.” Voor Gerrard is het desalniettemin een kans om voor het eerst in zijn loopbaan kampioen van Engeland te worden. In zijn vijftien jaar bij de club won hij vrijwel alles, behalve de Premier League.

In het verleden bleek dat een uitstekende voedingsbodem voor wilde speculaties over een eventueel vertrek van Stevie G, maar de nu 33-jarige aanvoerder besloot om zijn jeugdliefde altijd trouw te blijven. “Ik heb een speciale relatie met de staf en de fans. Ik heb mijn beslissingen nooit gebaseerd op het financiële plaatje. Ik doe dat met mijn hart en dat is de reden dat ik nooit ben vertrokken.”

Bezig met laden …