voetbalzone

Doelman James wil volgend jaar manager worden bij Portsmouth

Matthijs van Laar21 mei 2010, 11:37
Laatst bijgewerkt: 21 mei 2010, 11:37
Advertentie
/

Doelman David James heeft zichzelf naar voren geschoven om de nieuwe coach van Portsmouth te worden. De 39-jarige international ziet het wel zitten op Avram Grant op te volgen en Pompey terug te leiden naar de Premier League. De clubleiding is vooralsnog niet echt gecharmeerd van de plannen van de goalie.

Directeur Andrew Andronikou verklaarde vrijdag tegenover de BBC dat James een functie als ‘manager’ ziet zitten. “Hij heeft laten weten interesse te hebben, om zo de volgende fase van zijn carrière in te luiden. Hij wil graag het management in. Ik, of beter gezegd wij, geloven echter dat het nog iets te vroeg is om hem aan te stellen als onze nieuwe manager.”

Grant nam donderdag afscheid van het gedegradeerde Pompey en wordt naar verwachting binnenkort gepresenteerd bij West Ham United. Onlangs legde Portsmouth James nog een nieuw eenjarig contract voor met als doel hem als speler voor de club te behouden. Gezien de plannen van de oud-speler van onder meer Liverpool is het de vraag of James in zal gaan op die aanbieding.

Bezig met laden …