voetbalzone

Doelman keept twee duels met gebroken kuitbeen

08 sep 2009, 17:10
Laatst bijgewerkt: 08 sep 2009, 17:10
Advertentie
Zelfs een gebroken kuitbeen weerhield Sebastián Blázquez er niet van het doel van Deportivo Cali uit Colombia te verdedigen. De Argentijnse doelman brak twee weken geleden in het treffen met Deportiva Junior zijn kuitbeen, maar omdat er geen enkele breuk werd ontdekt stond hij in de daaropvolgende wedstrijden ook onder de lat.

Blázquez verdedigde op 18 augustus het doel in het treffen met Universidad de Chile (0-1 verlies) in het kader van de Copa Sudamericana. Daarna stond de doelman ook in het competitieduel met Quindio (2-1 winst) onder de lat. De Argentijn had toen echter zo'n pijn dat hij na een ruim een uur spelen noodgedwongen vervangen moest worden.

Pas na een diepgaand onderzoek kwam aan het licht dat Blázquez met een gebroken kuitbeen kampte. De medische staf dacht dat het een spierblessure betrof, en daarom kreeg Blázquez pijnstillers toegediend. Vorig seizoen speelde Manuel Fernandes (Valencia) een uur lang met een gebroken kuitbeen. De kwetsuur werd pas de volgende dag ontdekt omdat de middenvelder over veel spiermassa beschikt.
Bezig met laden …