voetbalzone

Doelman Ochoa niet op proef bij Fulham maar op vakantie in Londen

Daniel Cabot Kerkdijk12 dec 2010, 20:18
Laatst bijgewerkt: 12 dec 2010, 20:18
Advertentie

Guillermo Ochoa loopt geen stage bij Fulham. Club América meldde afgelopen week dat de doelman op proef was bij de Londenaren, maar daar is volgens Mark Hughes niets van waar. "Er is daarover wat verwarring ontstaan."

/

"Hij heeft nooit met ons meegetraind en is nooit op de club geweest, maar is een vriend van Carlos Salcido en is hier gewoon op vakantie", benadrukte de manager tegenover diverse Britse media. De 25-jarige doelman werd in verband gebracht met enkele topclubs, waaronder Arsenal en Bayern München.

Fulham zou Ochoa op het oog hebben als de toekomstige opvolger van routinier Mark Schwarzer, maar daar is dus niets van waar. Ochoa maakte afgelopen zomer deel uit van de selectie van Mexico tijdens het WK in Zuid-Afrika, maar was tweede keuze achter de veteraan Óscar Pérez.

Het is onduidelijk waarom Club América afgelopen week bevestigde dat Ochoa naar Engeland was afgereisd. "We hebben constant contact met Ochoa, die momenteel van zijn vakantie geniet en daarom de uitnodiging kon accepteren", zeiden de Midden-Amerikanen. "We blijven op de hoogte van de resultaten van zijn trainingsstage. In het geval Fulham wil onderhandelen zullen wij het de pers laten weten."

Bezig met laden …