voetbalzone

'Doelman Ten Cate werd met luchtbuks beschoten'

Bart Kruyt01 dec 2009, 20:49
Laatst bijgewerkt: 01 dec 2009, 20:49
Advertentie

De Atheense derby Olympiakos Piraeus-Panathinaikos is altijd beladen en dat was dit weekend niet anders. Het duel begon al een uur later omdat de spelersbus van Panathinaikos werd tegen gehouden en er rellen met de politie waren, maar ook tijdens de wedstrijd zelf gebeurde er genoeg. Doelman Alexandros Tzorvas zorgt ervoor dat de kraker nog een staartje krijgt.

De keeper van Panathinaikos beweert tijdens het duel meerdere malen met een luchtbuks te zijn beschoten. Tzorvas heeft inmiddels een officiële aanklacht ingediend en heeft bij de aanklager diverse wonden op zijn lichaam laten zien. De goalie had scheidsrechter Anastasios Kakos geïnformeerd, maar deze trad niet op.

De aanklager heeft Olympiakos gevraagd om mogelijke videobeelden, zodat de daders achterhaald kunnen worden. Verwacht wordt dat de nieuwe koploper van de Griekse competitie (Olympiakos won de topper van de ploeg van Henk ten Cate met 2-0) flink gestraft zal worden. Met Tzorvas gaat het verder prima: hij kan aankomend weekend gewoon weer spelen.

Bezig met laden …