Doelpuntrijk gelijkspel Lens-Marseille

16 mrt 2008, 22:20
Laatst bijgewerkt: 16 mrt 2008, 22:20
In Frankrijk heeft Olympique Marseille punten moeten prijsgeven. Het elftal van Erik Gerets zag opponent RC Lens knap terugkomen in het duel, maar na negentig minuten was een doelpuntrijk gelijkspel het uiteindelijke resultaat (3-3).

In Lens leek Marseille aanvankelijk op rozen te zitten. Samir Nasri (25’) voorzag zijn ploeg van een voorsprong, waarna Benoit Cheyrou (29’) er nog een schepje bovenop deed. In het tweede bedrijf kwam de thuisploeg echter snel terug in de wedstrijd. Toifilou Maoulida (56’) en Kader Mangane (66’) waren verantwoordelijk voor de comeback.

Voorts keerde Loïc Remy (73’) de verhouding helemaal door de voor 3-2 van Lens te maken. De gedane arbeid werd door Djibril Cissé (89’) deels te niet gedaan. De aanvaller bracht Marseille, waar Boudewijn Zenden drie minuten voor tijd werd ingebracht, alsnog naast de gastheer.