Doelpuntrijk gelijkspel Rangers bij Dundee

06 apr 2008, 17:16
Laatst bijgewerkt: 06 apr 2008, 17:16
Glasgow Rangers heeft maar met mate kunnen profiteren van de nederlaag die concurrent Celtic gisteren leed tegen Motherwell. The Gers maakten er op bezoek bij Dundee United een waar doelpuntenfestijn van, maar gingen uiteindelijk niet met de zege naar huis: 3-3.

Dundee-verdediger Christian Kalvenes opende na een half uur de score uit een vrije trap van ploeggenoot Willo Flood, waarna David Weir vlak voor rust gelijk maakte. Na de pauze herhaalde dit scenario zich: Noel Hunt tekende voor de 2-1, Nacho Novo fabriceerde de gelijkmaker.

Een eigen doelpunt van Rangers-verdediger Carlos Cuéllar (65’) hield ook niet lang stand, want nog geen twee minuten later schoot Kris Boyd op aangeven van Barry Ferguson de zesde en laatste treffer van de middag binnen.

Met het ene punt vergroot Glasgow Rangers het verschil wel tot acht punten. In totaal staan er nog zeven wedstrijden geprogrammeerd in de Schotse Premier League.