voetbalzone

Doelwit Real en Barça houdt hoofd koel: 'Schenk er niet veel aandacht aan'

Matthijs van Laar13 jul 2016, 10:19
Laatst bijgewerkt: 13 jul 2016, 10:19
Advertentie

Mauricio Lemos is niet bezig met de vermeende interesse van Real Madrid en Barcelona. De twintigjarige verdediger uit Uruguay kwam in januari op huurbasis binnen bij Las Palmas, waar hij zich razendsnel ontwikkelde. Die club nam de jongeling onlangs definitief over van Rubin Kazan, waar hij tot 1 juli nog onder contract stond.

/

Lemos zou volgens Spaanse media nu alweer een volgende stap kunnen maken, maar daar is de stopper zelf niet mee bezig. “Ik heb een relaxte zomer gehad, bij mijn familie in Uruguay”, vertelt hij op UD Radio. “Je moet professioneel proberen te zijn en je te focussen op wat er komen gaat, niet op wat er in de kranten wordt geschreven. Ik probeer er niet te veel aandacht aan te schenken.”

De verdediger wilde dus niet ingaan op de vermeende interesse van Real en Barça, maar wel liet hij weten uit te kijken naar een oproep voor de nationale ploeg van Uruguay. “Ik ben geboren en opgegroeid bij de grens met Brazilië, waar iedereen graag met de bal speelt. Iedere speler wil graag voor zijn land uitkomen. Ik hoop daar ook op.”

Meer weten over Mauricio Lemos? Lees dan deze editie van VZ Talentscout!

Bezig met laden …