voetbalzone

‘Doelwit van Ajax en Feyenoord kan bij ‘Tractor Boys’ aan de slag’

Daniel Cabot Kerkdijk12 jan 2015, 06:00
Laatst bijgewerkt: 12 jan 2015, 06:00
Advertentie

Ipswich Town heeft belangstelling voor Wesley Hoedt, zo schrijft De Telegraaf maandag. Volgens het dagblad heeft de club uit de Engelse Championship serieuze interesse in de twintigjarige verdediger, die momenteel in onmin leeft met de clubleiding van AZ. The Tractor Boys staan derde en zijn daarmee volop in de race voor promotie naar de Premier League.

voetbalzone

Hoedt koos er vorige maand voor om de onderhandelingen met AZ over een nieuwe verbintenis te staken. Lazio bracht een formeel bod van een half miljoen euro op de verdediger uit, maar in Alkmaar is men niet van plan om de samenwerking een half jaar eerder te beëindigen. “Dat is ons goed recht”, benadrukte directeur voetbalzaken Earnest Stewart.

Hoedt moet nu zelfs rekening houden met een plaats op de bank. “Hij wil niet verlengen en wil weg. Dan verleg je je aandacht naar jongens die op de lange termijn ook nog aan AZ verbonden zijn. Dus kiest de trainer voorlopig voor Jan Wuytens. Die heeft nog wel een contract dat langer loopt.” Naast Lazio houden ook Ajax en Feyenoord de ontwikkelingen rondom Hoedt in de gaten.

Bezig met laden …