voetbalzone

Dolend Bayern München kondigt persconferentie voor vrijdag aan

Daniel Cabot Kerkdijk18 okt 2018, 20:38
Laatst bijgewerkt: 18 okt 2018, 20:38
Advertentie

Bayern München houdt vrijdagmiddag om 12.00 uur een persconferentie, zo meldt de Duitse topclub donderdagavond via de officiële kanalen. De regerend landskampioen meldt dat de persconferentie zal plaatsvinden ná het perspraatje van trainer Niko Kovac, die zich met zijn selectie voorbereidt op de competitiewedstrijd tegen VfL Wolfsburg.

Ondanks de recente slechte resultaten van Bayern lijkt het er niet op dat op de persconferentie het noodgedwongen vertrek van Kovac zal worden medegedeeld. Opvallend is wel dat zowel de voorzitters Karl-Heinz Rummenigge en Uli Hoeness als technisch directeur Hasan Salihamidzic de journalisten te woorden zullen staan.

Het is voor het eerst sinds 9 oktober 2017, toen Jupp Heynckes werd voorgesteld als de nieuwe trainer van Bayern, dat Rummenigge, Hoeness en Salihamidzic in de perszaal zullen plaatsnemen. Bayern staat momenteel zesde in de Bundesliga en wacht al vier duels op een overwinning. Twee van deze duels eindigden in een nederlaag. Zo werd de laatste wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach in eigen huis met 0-3 verloren.

Bayern, dat vorig seizoen voor het zesde jaar op rij kampioen werd, staat door de tweede nederlaag van het nog prille seizoen op de zesde plek in de Bundesliga. Koploper Borussia Dortmund heeft vier punten meer. Het duel in Wolfsburg vindt zaterdag om 15.30 uur plaats.

Bezig met laden …