voetbalzone

Dolle vreugde in Londen: ‘Het is altijd geweldig om Chelsea te verslaan’

Gijs Freriks27 okt 2016, 09:55
Laatst bijgewerkt: 27 okt 2016, 09:55
Advertentie

Chelsea verloor woensdagavond met 2-1 van West Ham United en heeft nu voor het eerst sinds 2000/01 twee seizoenen achter elkaar niet de kwartfinale van de EFL Cup gehaald. De blijdschap in het kamp van West Ham was uiteraard groot.

/

“Je hebt wedstrijden en je hebt wedstrijden. Chelsea is een team van een bepaalde standaard en als je die ploeg dan verslaat…”, begon Bilic zijn verhaal in de Engelse pers. “Het is geweldig om Chelsea te verslaan, het is altijd geweldig om hen te verslaan. Ze hebben een goed team dat er alles aan heeft gedaan en om dan voor het oog van zestigduizend supporters te winnen, dat is prachtig. We krijgen nu alleen maar meer vertrouwen.”

Antonio Conte, de manager van Chelsea, stelde vast dat zijn team een goede wedstrijd speelde en veel kansen creëerde: “We hebben goed en met veel intensiteit gespeeld. Ik heb een uitstekende mentaliteit gezien bij mijn spelers en ze hebben er tot het einde alles aan gedaan om de boel om te keren, maar we waren wat ongelukkig. Het is jammer dat we eruit liggen.”

Bezig met laden …