voetbalzone

Domper voor Liverpool: smaakmaker wekenlang uit de roulatie

Bart Kruyt18 sep 2013, 13:46
Laatst bijgewerkt: 18 sep 2013, 13:46
Advertentie

Liverpool won de eerste drie wedstrijden van het nieuwe seizoen en liet maandag in de uitwedstrijd bij Swansea City voor het eerst punten liggen. Dat gebeurde in een wedstrijd waarin Philippe Coutinho geblesseerd uitviel en de Braziliaan kan Liverpool voorlopig niet van dienst zijn. Coutinho moet geopereerd worden en zal voor eind oktober niet inzetbaar zijn.

/

Dat betekent een flinke domper voor Liverpool, daar Coutinho een van de smaakmakers is geworden in het elftal van Brendan Rodgers. De dribbelaar begon in de eerste vier duels van het seizoen ook steeds in de basis, maar staat nu ruim een maand buitenspel met een schouderblessure, die hij opliep na een duel met Ashley Williams. Het is niet bekend wanneer Coutinho onder het mes gaat.

Liverpool heeft wel het geluk dat Luis Suárez op de weg terug is: de Uruguayaan moet de wedstrijd tegen Southampton van aankomend weekend nog missen wegens een schorsing, maar mag daarna weer meespelen. Suárez kan op 25 september zijn rentree maken, in de bekerwedstrijd tegen Manchester United.

Bezig met laden …