voetbalzone

Doni doet schokkend relaas over afwezigheid: ‘Ik was er bijna geweest’

Thijs Post02 feb 2013, 12:15
Laatst bijgewerkt: 02 feb 2013, 12:15
Advertentie

Doni werd door Liverpool aangetrokken om de concurrentiestrijd met José Reina aan te gaan, maar de inmiddels 33-jarige Braziliaan kon nooit indruk maken in het shirt van the Reds. In totaal speelde hij slechts vier wedstrijden voor Liverpool, de laatste in mei, en nu is bekend waarom hij zo weinig speelde bij de Engelse grootmacht.

/

“Ik was er bijna geweest”, doet Doni zijn schokkende relaas via de Braziliaanse media. “Ik heb een hartaanval gehad, dat duurde zo’n 25 seconden. Ik heb altijd al hartproblemen gehad en tijdens tests in Liverpool kreeg ik een hartaanval. Dat verklaart mijn langdurige afwezigheid”, doelt Doni op de periode vanaf mei 2012, toen hij niet meer bij de wedstrijdselectie van Liverpool zat.

“Ik ben bij de beste doktoren van Europa geweest en zij hebben me grondig onderzocht”, vervolgt Doni, die in de transferperiode van januari transfereerde naar Botafogo. “Tot april moet ik het nog rustig aan doen, daarna kan ik weer in actie komen. In 2014 wil ik weer deelnemen aan de Braziliaanse competitie.”

Bezig met laden …