voetbalzone

‘Door PSV bekeken Bacuna ook in beeld in Deense en Oekraïense top’

Robin Bruggeman08 mei 2018, 11:23
Laatst bijgewerkt: 08 mei 2018, 11:23
Advertentie

Juninho Bacuna beschikt nog over een tot 2019 doorlopend contract bij FC Groningen en is vooralsnog niet ingegaan op voorstellen van de Trots van het Noorden om die verbintenis te verlengen. De kans is dan ook aanwezig dat de twintigjarige middenvelder deze zomer gaat vertrekken uit het Noordlease Stadion, aangezien er verschillende clubs zouden hengelen naar zijn diensten.

Voetbal International meldt dinsdag dat PSV niet de enige club is die Bacuna in de afgelopen maanden heeft bekeken. Dinamo Kiev en FC Kopenhagen hebben volgens het weekblad serieuze interesse in het broertje van de voor Reading uitkomende Leandro Bacuna, terwijl scouts van een aantal Russische clubs in de afgelopen periode ook in Groningen zijn gesignaleerd.

Algemeen directeur Hans Nijland wilde deze interesse voor zijn door Bacuna een nieuw contractvoorstel te doen, maar de middenvelder is hier vooralsnog niet op ingegaan. De Nederlands jeugdinternational was dit seizoen een belangrijke pion in het elftal van Ernest Faber en speelde 33 wedstrijden in de Eredivisie. Daarin scoorde hij eenmaal en was hij goed voor vijf assists.

Bezig met laden …