voetbalzone

Dordrecht-keeper Hahn: ‘Ik ga niet naar Celtic als ik er tweede keus ben’

Peter Nusselder29 okt 2013, 11:24
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2013, 11:24
Advertentie

Warner Hahn speelt bij FC Dordrecht in de Jupiler League, maar de 21-jarige keeper is niet van plan om zomaar over te stappen naar een Champions League-deelnemer. Dat Celtic zou geïnteresseerd zijn in de doelman van Jong Oranje, wil niet zeggen dat Hahn meteen naar Glasgow verhuist.

/

De Schotse topclub, waar ook verdediger Virgil van Dijk en aanvaller Derk Boerrigter onder contract staan, beschikt momenteel met Fraser Forster over een uitstekende goalie. Omdat de Engels international met verschillende grote Europese clubs in verband wordt gebracht, kijken the Bhoys alvast rond voor een vervanger en ook Hahn wordt in de gaten gehouden.

De Nederlander is niettemin duidelijk over een mogelijke transfer naar Celtic. “Ik ga niet naar een club om er tweede keeper te worden. Ik wil de nummer één zijn”, tekent de Daily Record op uit de mond van Hahn. “Celtic heeft nu een goede doelman en natuurlijk denken ze dat ze aanbiedingen voor hem zullen krijgen. Maar ik accepteer het zeker niet om ergens tweede keus te zijn.”

De door Ajax opgeleide sluitpost sluit overigens absoluut niet uit dat hij Dordrecht toch zal verruilen voor de kampioen van Schotland, als hij daar een serieuze kans krijgt. “Ik wil uiteindelijk de keeper van het Nederlands elftal worden, en de kans dat dat lukt is groter als ik in de Champions League tegen teams als Real Madrid, Barcelona en Bayern München speel. Dus het is mooi dat ik genoemd word bij Celtic, in de zomer zullen we zien welke aanbiedingen ik krijg.”

Bezig met laden …