Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Marco Reus, die zijn al onfeilbare status bij de Borussia Dortmund-fans tóch nog op wist te krikken.

Het was een emotionele middag op het Signal Iduna Park. Marco Reus speelde zijn laatste thuiswedstrijd voor Dortmund, na een dienstverband van liefst twaalf jaar bij de geel-zwarte club.

Reus scoorde, gaf een assist, maar zijn meest memorabele actie vond voor de wedstrijd al plaats. De actie? Een briefje, geadresseerd aan de fans.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De boodschap loog er niet om: Reus zou al het bier betalen tijdens zijn afscheidstournee. Dat zal zeker voor een deel van de fans als muziek in de oren hebben geklonken.

En Reus was al populair in Dortmund: hij speelde liefst 428 officiële duels voor BVB, waarin hij 170 keer scoorde en 131 assists noteerde. En de absolute bekroning kan nog komen.

Op 1 juni staat Dortmund namelijk in de Champions League-finale tegen Real Madrid. Reus zal hopen dat die niet zo verloopt als in 2013.

Toen stond de aanvaller tegenover Bayern München in de finale, dat aan het langste eind trok door een late goal van Arjen Robben.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Marco was al een legend en dat is er niet minder op geworden door deze sympathieke actie!

18 mei 2024 om 20:58

Nou heeft hij natuurlijk gigantisch verdient in zijn carrière,maar dit is echt niet "zomaar een cadeautje". Laten we een ondergrens aanhouden van 20.000 man in dat stadion die bier drinken. Doe 3 biertjes de neus dan zit je al op 60.000 biertjes x 4 euro...das toch 240.000 al

18 mei 2024 om 21:17

Als je het normale tarief betaald wel. Zal wel een onderonsje zijn tussen club, speler en bierbrouwer, waardoor speler niks gaat betalen.

18 mei 2024 om 21:22

Ik wilde net zeggen, 4 euro dat is de prijs voor het publiek maar zal er wel een sponsordeal zijn waarbij de prijs mee zal vallen.

19 mei 2024 om 09:15

Doet een speler een ludieke actie word er direct geregeld of het hem ook wat gaat kosten , lekkere spontane krenterige Hollandse reactie 😔😔

19 mei 2024 om 09:29

Bovendien zal Reus vast nog ergens 240K in een ouwe sok hebben liggen. Hij speelt waarschijnlijk niet voor een pen en een kladblok bij BVB

Reus wat een mooie speler zeg. Wat mij betreft kon hij zeker naar een Real, Bayern of Barca. Ik herinner me nog dat Real en Bayern hem zo graag wilden hebben. Maar hij bleef Dortmund toch trouw. Het zou mij niet verbazen als hij de schoenen aan de wilgen hangt.

Ik mocht er vandaag bij zijn, wat een geweldige sfeer, vooral naar Reus toe. We zaten naast de Gelbe Wand. En dat volk blijft nog met 80K man 20 tot 30 minuten na de wedstrijden staan om te zingen en spelers toe te juichen.

Geweldig, kan het iedereen aanraden, wat een belevenis.

19 mei 2024 om 08:42

Hoe kom je aan tickets?

Kan ik Marco ergens een tikkie sturen? Ik heb gewoon al mn bier afgerekend.Wel leuk, oleeeee fur die BVB.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren