voetbalzone

‘Dortmund is ‘Transfer-Poker’ zat en stelt Man United-doelwit ultimatum’

Gijs Freriks06 jan 2015, 20:48
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2015, 20:48
Advertentie

Borussia Dortmund heeft Ilkay Gündogan een ultimatum gesteld. De middenvelder heeft nog maar een contract tot de zomer van 2016 en als hij rond maart niet heeft besloten of hij wil verlengen, dan gaat de nummer voorlaatst van de Bundesliga in de zomer over tot een verkoop van de 23-jarige Gündogan. Dat meldt Kicker.

voetbalzone

Het sporttijdschrift meldt dat Dortmund alle geruchten over sterspeler Marco Reus zat is en geen zin heeft dat Gündogan ook voor veel Transfer-Poker gaat zorgen. De Duits international kampte vorig jaar met een rugblessure en de club verlengde zijn aflopende contract daarom met slechts één seizoen, dat dus tot medio 2016 doorloopt. Dortmund wil echter voorkomen dat de speler net als Robert Lewandowski transfervrij de deur uitloopt.

Volgens de Daily Express heeft het Manchester United van Louis van Gaal serieuze belangstelling voor Gündogan. Men zou een bod van ruim twintig miljoen euro op hem uit willen brengen. De ex-speler van onder meer FC Nürnberg is eerder ook in verband gebracht met Arsenal, Liverpool, Chelsea en Juventus. In november zei Gündogan nog dat hij niet van plan is om Dortmund in januari te verlaten.

Bezig met laden …