voetbalzone

Dost doet PSV pijn: 'Voor de wedstrijd is er veel over geluld'

Daniel Cabot Kerkdijk21 okt 2015, 23:29
Laatst bijgewerkt: 21 okt 2015, 23:29
Advertentie
voetbalzone

Een matige fase kort na rust deed PSV woensdagavond de das om in het Champions League-duel met VfL Wolfsburg. Bas Dost en Max Kruse profiteerden en bezorgden de ploeg van Phillip Cocu een 2-0 nederlaag. Een mooie avond, zo erkende de Nederlander in Duitse dienst. "Nu is het de kunst om het vol te houden", zo citeerde SBS6.

Wolfsburg gaat aan kop in Groep B, met twee punten meer dan Manchester United en CSKA Moskou. PSV moet een achterstand van drie punten goed maken. "Het is heerlijk dat we nu bovenaan staan, vooral omdat we niet goed aan het seizoen begonnen. We waren de favoriet vanavond en hebben dat waargemaakt. Het is geen schande voor PSV dat ze van ons verliezen. Wij kunnen onze borst nat maken in Eindhoven."

Dost is vooralsnog bezig aan een sterk seizoen, maar na elk doelpunt is hij nog steeds door het dolle heen. Ook woensdagavond, na de 1-0. "Voor de wedstrijd is er veel over geluld, ik had maar één keer tegen PSV gescoord. Hoe je het ook wendt of keert, je kunt stoer doen, maar het doet wel wat met me. Ik maak de 1-0 in een Champions League-duel, dat is een heerlijk gevoel", erkent de aanvaller.

Bezig met laden …