voetbalzone

Dost: ‘Mooi om te zien hoe Cristiano Ronaldo hier wordt geëerd’

Daniel Cabot Kerkdijk23 nov 2016, 06:10
Laatst bijgewerkt: 23 nov 2016, 06:10
Advertentie

Sporting Portugal overwintert niet in de Champions League. Na de 1-2 nederlaag tegen Real Madrid is een derde plaats het hoogst haalbare voor het team van Jorge Jesus. De voorsprong op Legia Warschau, dat tegelijkertijd met 8-4 van Borussia Dortmund verloor, bedraagt twee punten. De teams staan over twee weken tegenover elkaar, in Polen.

/

Marvin Zeegelaar en Bas Dost baalden dinsdagavond flink van de nederlaag van Sporting. In de optiek van de verdediger had er meer ingezeten. "We krijgen een kutdoelpunt tegen in de laatste paar minuten, dat is ons vaker gebeurd. En die rode kaart helpt natuurlijk ook niet erg mee", verwees Zeegelaar in gesprek met NUsport naar de kopbal van Karim Benzema en de rode kaart voor Joao Pereira na ruim een uur spelen.

"Ik vind dat we bij vlagen goed hebben gespeeld", besloot Zeegelaar. Dost sluit zich bij de woorden van zijn ploeggenoot aan. "We hebben laten zien dat we goed kunnen voetballen." Hij geeft ook de eigen supporters een compliment. "Als je ziet hoe Cristiano Ronaldo, die hier is opgegroeid, wordt geëerd, dan is dat mooi om te zien. Al is hij van de tegenstander."

Bezig met laden …