voetbalzone

‘Doyen organiseerde prostitueefeestje voor hoge heren van Real Madrid’

Thijs Post16 dec 2016, 21:35
Laatst bijgewerkt: 16 dec 2016, 21:35
Advertentie

Er blijven maar opmerkelijke onthullingen naar buiten komen via Football Leaks. Er werden contracten, transfersommen en clausules op het internet geplaatst, maar nu heeft ook een opmerkelijk verhaal over Doyen Sports Group de weg naar het gevonden. Doyen is de dubieuze investeringsmaatschappij waardoor ook FC Twente in de problemen is gekomen.

/

Franse journalisten van Mediapart zijn op de documenten van Football Leaks gedoken en zij hebben een aantal bizarre onthullingen gedaan rond Geoffrey Kondogbia. Toen de middenvelder van Internazionale nog bij Sevilla speelde probeerde Doyen, eigenaar van de transferrechten van de Fransman, hem per se bij Real Madrid onder te brengen.

Volgens Mediapart organiseerde Doyen een ‘prostitueefeestje’ voor de hoge heren van Real Madrid. Het verrassingsfeestje met de dames van lichte zeden moest de hoge heren van Real Madrid ervan overtuigen Kondogbia te kopen. “Ik heb voorzitter Florentino Pérez en de leiding van Real Madrid meegenomen naar een bordeel”, zo zou Doyen-voorzitter Nelio Lucas gezegd hebben. Pérez ontkent dat hij mee is geweest naar het seksfeestje, al zegt de preses niet dat er helemaal geen ‘prostitueefeestje’ heeft plaatsgevonden.

Bezig met laden …