voetbalzone

Draxler geeft Arsenal goede hoop: 'Maar kan er verder beter niks over zeggen'

Bart Kruyt21 nov 2013, 08:55
Laatst bijgewerkt: 21 nov 2013, 08:55
Advertentie

Julian Draxler is een van de grootste talenten van dit moment. De twintigjarige middenvelder van Schalke 04 wordt dan ook in verband gebracht met diverse Europese topclubs, vooral uit Engeland, maar Draxler is niet van plan om in januari te vertrekken. Na dit seizoen wil hij wel nadenken over een eventuele transfer en de dribbelaar lijkt een overstap naar Arsenal wel te zien zitten.

/

The Gunners hebben net als Manchester United, Manchester City en Chelsea belangstelling voor Draxler. "In januari zal ik zeker niet vertrekken", vertelt de Duits international. "Bij Schalke kan ik iedere week spelen en dat is belangrijk voor mij. Ik heb gezegd dat ik iedere zomer zal kijken wat ik ga doen en dat zal ik na dit seizoen dus ook weer gaan doen."

"Natuurlijk praat ik soms met Per (Mertesacker, red.) en Mesut (Özil) over Arsenal", vervolgt Draxler. "Ze hebben alleen maar goede woorden over de club. Je weet nooit wat er gaat gebeuren in de zomer, maar Arsenal is een erg mooie club. Ze hebben altijd jonge spelers en spelen aantrekkelijk voetbal, daar houd ik van. Maar ik kan er verder beter niets over zeggen, want anders lees ik morgen weer in de Engelse kranten dat ik heb gezegd dat ik naar Arsenal wil."

Bezig met laden …