voetbalzone

Draxler haalt hard uit naar ploeggenoten: 'Bij mij was dat zeker niet zo'

Bart Kruyt02 apr 2016, 19:24
Laatst bijgewerkt: 02 apr 2016, 19:24
Advertentie

VfL Wolfsburg was vorig seizoen de belangrijkste achtervolger van Bayern München, maar dit seizoen loopt het voor geen meter met de werkgever van Bas Dost in de Bundesliga. Vrijdagavond werd er nog met 3-0 verloren van Bayer Leverkusen en Wolfsburg staat op een teleurstellende achtste plaats op de ranglijst. Europees voetbal verdwijnt langzaam maar zeker uit het zicht.

/

Julian Draxler is het zat en haalt hard uit naar zijn ploeggenoten. “Ik heb het gevoel dat Real Madrid in te veel hoofden zit, zowel bij de fans als bij de ploeg”, bromde de aanvallende middenvelder. Wolfsburg zit ondanks de slechte vorm in de competitie wel in de kwartfinale van de Champions League en krijgt aankomende woensdag bezoek van Real.

Volgens Draxler waren teveel mensen bij Wolfsburg al met dit duel bezig, in plaats van de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen van vrijdagavond. “Ik kan alleen voor mezelf spreken en bij mij was dat zeker niet zo. Hoe het bij anderen zit weet ik niet, maar anders kan in de prestatie van vrijdagavond niet verklaren”, mopperde Draxler.

Bezig met laden …