voetbalzone

Draxler herinnert zich pak slaag van Real: ‘Dat gebeurt nu niet weer’

Erik van Dam04 apr 2016, 22:38
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2016, 22:38
Advertentie

Julian Draxler leeft met vertrouwen toe naar de Champions League-wedstrijd van woensdagavond tegen Real Madrid. De Spaanse grootmacht komt op bezoek in de Volkswagenarena en Draxler bewaart niet zulke beste herinneringen aan de Koninklijke: twee jaar geleden kreeg hij met zijn toenmalige club Schalke 04 een gigantisch pak slaag van Real Madrid, over twee duels bezien.

/

In Gelsenkirchen werd het toen in de achtste finales 1-6 en in de return won Real nog eens, met 3-1. “Garanties heb je natuurlijk nooit, maar wij hebben dit seizoen in de Champions League aangetoond dat wij tegen grote tegenstanders goed kunnen voetballen. We zijn niet bang voor Real Madrid. Respect hebben we wel, ja. We mogen niet in het mes lopen bij ze”, aldus Draxler, die bezig is aan zijn eerste jaar in Wolfsburg.

“De favoriet is natuurlijk Madrid, maar wij maken als outsider echt wel een kans tegen ze. Als we maar op ons best zijn”, gelooft de Duitse middenvelder. “Ik denk niet dat ons overkomt wat Schalke 04 twee jaar geleden meemaakte. Toen gingen we thuis meteen al met 1-6 de boot in. Ik ben er vrij zeker van dat wij het thuis beter zullen doen.”

Bezig met laden …