voetbalzone

‘Draxler is een topper, maar van een ruil is geen sprake’

Peter Nusselder11 mrt 2014, 08:20
Laatst bijgewerkt: 11 mrt 2014, 08:20
Advertentie

Arsenal doet dit seizoen voor het eerst sinds jaren weer echt mee in de Engelse top, maar trainer Arsène Wenger heeft zelden een basisplaats in petto voor Lukas Podolski. De Duitse vleugelspeler zou betrokken moeten worden in een ruildeal om landgenoot Julian Draxler van Schalke 04 naar het Emirates Stadium te halen, maar de 28-jarige linkspoot laat weten dat dit slechts geruchten zijn.

voetbalzone

Podolski wil daarmee zeker niet zeggen dat de twintigjarige Draxler geen aanwinst zou zijn voor the Gunners. “Iedere topspeler is interessant voor Arsenal, en Draxler behoort in ieder geval tot die categorie”, maakt de 112-voudig Duits international duidelijk in gesprek met BILD. “Maar wat de clubleiding zoal van plan is, daarover kan ik niets vertellen”, vervolgt Podolski.

“Ik weet alleen dit: van een ruil tussen Podolski en Draxler, zoals het in diverse media geschreven werd, is nooit sprake geweest”, benadrukt de aanvaller. “Ik heb wel contact met Julian, hij is een goede jongen. Maar over een transfer of een ruil hebben we het nooit gehad”, zegt Podolski, die in 2012 van 1. FC Köln naar Arsenal verkaste.

Bezig met laden …