voetbalzone

Draxler somt op: ‘Grote twee in Spanje, Bayern, Arsenal, United, Chelsea’

Daniel Cabot Kerkdijk16 okt 2013, 18:45
Laatst bijgewerkt: 16 okt 2013, 18:45
Advertentie

Julian Draxler is een van de grootste talenten van Duitsland. De aanvallende middenvelder van Schalke 04, twintig jaar jong, werd afgelopen zomer met tal van clubs in verband gebracht en komt er eerlijk voor uit dat hij op een dag het tenue van een Europese topclub om de schouders wil dragen. De Duits international heeft zelfs een lijstje gemaakt met clubs waar hij ooit wel voor zou willen uitkomen.

/

“De grote twee in Spanje (Real Madrid en Barcelona), Bayern München en Engelse clubs als Arsenal, Manchester United en Chelsea”, somt Draxler op. Het talent benadrukt echter dat zijn toekomst voorlopig in Gelsenkirchen ligt. “Ik ben Schalke een hoop verschuldigd, laat dat duidelijk zijn. Maar het is ook niet zo dat ik voor geen enkele andere club zou kunnen spelen.”

Het grote voorbeeld van Draxler is landgenoot Mesut Özil, die afgelopen zomer naar Arsenal verkaste. “Ik heb altijd gezegd dat ik een groot fan ben van Özil. Hij wist bij Real Madrid uit te groeien tot een wereldspeler. Dat ik samen met hem speel bij het nationale elftal maakt me trots.” Draxler was dit seizoen goed voor twee doelpunten en twee assists in negen officiële duels voor Schalke.

Bezig met laden …