voetbalzone

Draxler verklapt aanbiedingen: ‘Schalke 04 wilde me niet laten gaan’

Thijs Post01 feb 2014, 23:20
Laatst bijgewerkt: 01 feb 2014, 23:20
Advertentie

Het gonsde in januari van de geruchten rond de persoon van Julian Draxler. De speler in kwestie hield zijn kaken op elkaar, maar inmiddels heeft de middenvelder van Schalke 04 een reactie gegeven. Draxler, te gast bij Sky, vertelde dat er clubs zijn geweest die een bod hebben gedaan dat voldeed aan de minimumprijs van Schalke 04. Dat bedrag ligt in de buurt van veertig miljoen euro. Zijn contractuele afkoopsom is 45,5 miljoen euro.

voetbalzone

De twintigjarige Draxler weet dat niet alleen Arsenal, maar ook Bayern München interesse toonde. “Ik wilde vertrekken en er lagen mooie aanbiedingen op tafel. Manager Horst Heldt hield de transfer tegen, hij wilde me niet laten gaan. Het laat aan de andere kant zien dat ik waardevol word geacht, wanneer navraag naar mij wordt afgewimpeld zonder dat men mij raadpleegt.”

De kans is aanwezig dat Draxler in de zomer wel vertrekt bij die Königsblauen. “Zo ver kijk ik echter niet vooruit. Ik houd me alleen bezig met de komende maanden en die zijn zwaar genoeg. We hebben met Schalke 04 nog veel om voor te spelen. Ik wil een betere terugronde spelen en ik wil op de WK-trein springen. Dat is mijn doel”, aldus de spelmaker.

Bezig met laden …