voetbalzone

Drenthe: 'Ik geniet hier, maar wil op een dag terugkeren naar Real'

Bart Kruyt16 dec 2010, 11:08
Laatst bijgewerkt: 16 dec 2010, 11:08
Advertentie

Royston Drenthe is gelukkig bij Hércules Alicante. De linkspoot heeft een basisplaats en is belangrijk voor de promovendus, maar toch is het doel om volgend jaar weer terug te keren naar Real Madrid. “Ik weet dat ik deze club iets kan geven, omdat ik altijd met mijn hart voetbal. Ik beschouw mezelf als een winnaar”, zegt Drenthe in de Spaanse kranten.

/

De Rotterdammer speelde vorig jaar maar acht competitieduels voor Real en staat momenteel al op tien wedstrijden voor Hércules. “Ik geniet hier van het feit dat ik veel kan voetballen, maar het is duidelijk: ik ben nog speler van Real Madrid. En dus wil ik daar ook terugkeren”, zei Drenthe. “In mijn hoofd zal ik altijd de gedachte hebben dat ik op een dag weer in het witte shirt van Real speel.”

De relatie met José Mourinho is in ieder geval goed, meent Drenthe: “In de twee maanden dat ik met hem heb samengewerkt was alles goed en leuk. Hij is altijd in voor een lolletje, maar als er hard gewerkt moet worden, dan zit hij ook achter je aan. Het is een goede coach met een eigen manier van werken, men weet hoe hij is. Iedereen heeft veel respect voor die man.”

Bezig met laden …