voetbalzone

Drenthe keert niet terug uit Nederland en laat weer training schieten

Daniel Cabot Kerkdijk26 apr 2011, 22:09
Laatst bijgewerkt: 26 apr 2011, 22:09
Advertentie

Royston Drenthe heeft dinsdag een nieuw hoofdstuk aan zijn turbulente verblijf bij Hércules toegevoegd. De van Real Madrid gehuurde linkspoot ontbrak vandaag weer op de training omdat hij in Nederland is gebleven. De ex-speler van Feyenoord liet telefonisch weten dat een vriend uit Rotterdam is overleden, maar in Spanje twijfelt men aan de waarheid van die boodschap.

/

Volgens diverse Spaanse media zet Hércules vraagtekens bij de uitleg van Drenthe, daar de selectie van coach Miroslav Djukic al bijna twee dagen vrijaf had gekregen. Na de wedstrijd van zondag tegen Deportivo la Coruña (1-0) hoefde men zich pas vandaag in de middag te melden. De laagvlieger uit Alicante zal waarschijnlijk woensdag beslissen of men maatregelen jegens de huurling van Real Madrid zal nemen.

Het is niet de eerste keer dat Djukic met een dergelijke situatie te maken krijgt. Toen hij het takenpakket van de ontslagen Esteban Vigo overnam, meldde Drenthe zich bij de trainer met de mededeling dat een familielid was overleden. Djukic gaf Drenthe toentertijd geen toestemming om naar Nederland af te reizen. Het resultaat was dat de ex-Feyenoorder daarna vier keer in één week tijd te laat kwam.

Bezig met laden …