voetbalzone

Drenthe komt na week vakantie niet opdagen bij training Hércules

Bart Kruyt27 dec 2010, 22:35
Laatst bijgewerkt: 27 dec 2010, 22:35
Advertentie

Na een week rust te hebben gehad is Hércules maandag begonnen aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De promovendus deed dat zonder Royston Drenthe: de Nederlander werd wel gewoon op het trainingsveld verwacht, maar kwam niet opdagen. Coach Esteban Vigo heeft geen idee waarom zijn pupil niet aanwezig was.

/

De spelers van Hércules kregen na de 0-0 bij Racing Santander een week ‘vakantie’ en Drenthe had zelfs nog een dag langer vrij, omdat hij vorige week een schorsing uitzat. Maandag werd de linkspoot evenals zijn ploeggenoten weer op het trainingsveld verwacht, maar Drenthe was in geen velden of wegen te bekennen. Hércules hoopt dinsdag te horen waar de Rotterdammer uithing.

De ploeg van Vigo maakt zich op voor het treffen met Real Mallorca, dat voor 3 januari op het programma staat. Drenthe is in deze wedstrijd gewoon weer inzetbaar: de eenmalig international zat vorige week een schorsing van één duel uit, omdat hij tegen Málaga zijn vijfde gele kaart had gepakt. In dit duel had Drenthe uit een strafschop ook nog weten te scoren.

Bezig met laden …