voetbalzone

Drenthe lijkt met plek in wedstrijdselectie weer volledig gerehabiliteerd

Matthijs van Laar14 jan 2011, 13:27
Laatst bijgewerkt: 14 jan 2011, 13:27
Advertentie

Royston Drenthe behoort voor het eerst sinds 12 december weer tot de selectie van Hércules-coach Esteban Vigo. De Nederlander werd vanwege een dispuut met de clubleiding kortstondig tot persona non grata verklaard, maar is weer volledig gerehabiliteerd. De middenmoter gaat zaterdag op bezoek bij Sporting Gijón.

/

Drenthe traint inmiddels alweer enige tijd mee met de hoofdmacht, nadat hij zich publiekelijk had uitgelaten over de wanbetalingen van zijn werkgever. De eenmalig Oranje-international weigerde zich op de oefensessies te melden totdat er een oplossing voor het probleem gezocht werd. Na uitvoerig gesproken te hebben met de clubleiding besloot hij zich anderhalve week geleden weer te melden.

In de met 4-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid had Vigo de middenvelder echter nog niet nodig. Wanneer Hércules komend weekend ook de ontmoeting met degradatieklant Sporting Gijón in winst om weet te zetten, neemt de promovendus flink afstand van de onderste plekken. Het verschil met nummer achttien Sporting bedraagt nu negen punten.

Bezig met laden …