voetbalzone

Drenthe ruziet met fan: ‘Kom naar mijn huis, daar praten we verder’

Gijs Freriks05 mei 2014, 22:33
Laatst bijgewerkt: 05 mei 2014, 22:33
Advertentie

Reading slaagde er niet in de play-offs om promotie naar de Premier League te bereiken. Een supporter besloot zijn onvrede tot middenvelder Royston Drenthe te richten en schreef op diens Instagram-account: “Je bent hier niet welkom.” De 27-jarige Nederlander diende de fan van repliek.

voetbalzone

“Je bent zeker van wat je zegt? Kom maar naar mijn huis en laten we daar verder praten”, reageerde Drenthe, die vervolgens zijn adresgegevens doorgaf. Reading liep overigens op één punt na de nacompetitie mis. Drenthe speelt sinds afgelopen zomer voor the Royals; hij kwam transfervrij over van het inmiddels failliete Alania Vladikavkaz en tekende voor twee seizoenen.

De kans is echter groot dat het jeugdproduct van Feyenoord in de zomer alweer vertrekt uit het Madejski Stadium. Drenthe kwam in de laatste vier wedstrijden niet in actie en behoorde voor de duels met Doncaster en Burnley zelfs niet tot de wedstrijdselectie. De linkspoot geeft op de sociale media, in een gesprek met een andere supporter van Reading, openheid van zaken.

“De club wil dat ik vertrek en ze hebben mij verteld dat ik niet meer speel tot ik een andere club heb gevonden”, aldus Drenthe. “Bruv, geloof me, het gaat niet om geld. Er spelen meerdere zaken.” Drenthe kwam dit seizoen tot 2 doelpunten in 23 wedstrijden in de Championship.

Bezig met laden …