voetbalzone

Drenthe scheurt door straten van Alicante en moet zich verantwoorden

Bart Kruyt01 nov 2010, 21:12
Laatst bijgewerkt: 01 nov 2010, 21:12
Advertentie

Royston Drenthe is op het matje geroepen door de clubleiding van Hércules Alicante. De Spaanse werkgever van de Rotterdammer wil opheldering van Drenthe over zijn rijgedrag in de nacht van donderdag op vrijdag. De vleugelspeler reed na vier uur 's nachts met een snelheid van ongeveer 180 kilometer per uur door de binnenstad, meldt Marca.

/

Drenthe negeerde daarbij zes stoplichten die op rood stonden en kreeg dan ook een forse boete van de verkeerspolitie van Alicante, die de Nederlander ook een alcoholtest liet afnemen. Die had een negatief resultaat, maar Hércules wil dinsdag toch graag weten waarom Drenthe zo hard reed en waarom hij zo laat nog op was.

De voormalig Feyenoorder verklaarde tegenover de politie dat hij met een kennis op weg was naar het ziekenhuis, omdat een ambulance lang op zich liet wachten. Het is onbekend wat zijn metgezel precies mankeerde en wat de oorzaak van het vermeende letsel was. Drenthe staat nog onder contract bij Real Madrid, maar speelt op huurbasis voor Hércules.

Bezig met laden …