voetbalzone

Drenthe weigert na loze beloftes Hércules te trainen

Bart Kruyt28 dec 2010, 10:58
Laatst bijgewerkt: 28 dec 2010, 10:58
Advertentie

Royston Drenthe is maandag expres weggebleven bij de training van Hércules. De linkspoot heeft sinds zijn komst bij de promovendus nauwelijks salaris gekregen en is de loze beloftes van het bestuur inmiddels meer dan zat. Drenthe zal pas weer gaan trainen wanneer de clubleiding in actie komt, zo laat de Rotterdammer weten tegenover EFE.

/

Drenthe wordt dit seizoen gehuurd van Real Madrid, maar in tegenstelling tot de Spaanse grootmacht komt Hércules nauwelijks haar financiële verplichtingen na. Drenthe krijgt zijn salaris steevast te laat of soms helemaal niet uitbetaald en heeft al een paar keer geklaagd bij de leiding, die beterschap beloofde. Volgens de eenmalig international is daar echter geen sprake van.

Maandag hervatte Hércules na een week rust te hebben gehad de training, maar Drenthe was in geen velden of wegen te bekennen. Coach Esteban Vigo stelde dat hij geen idee had waar de Nederlander uithing, maar Drenthe zegt het bestuur wel degelijk op de hoogte te hebben gebracht. De vleugelspeler zal pas weer gaan trainen wanneer het bestuur actie onderneemt.

“Men zegt telkens dat het wordt opgelost, maar uiteindelijk zijn het loze beloftes", zegt Drenthe, die 'moe' wordt van de houding van het bestuur. De leiding zal snel in actie moeten komen wanneer het wil dat Drenthe in de eerstvolgende wedstrijd weer in actie komt: op 3 januari speelt de ploeg van Vigo uit bij Real Mallorca. Drenthe is na een schorsing weer inzetbaar voor Hércules.

Bezig met laden …