voetbalzone

Drenthe wil nog geen felicitaties: ‘Maar het ziet er allemaal mooi uit’

Peter Nusselder17 jun 2013, 09:58
Laatst bijgewerkt: 17 jun 2013, 09:58
Advertentie

Het heeft er alle schijn van dat Royston Drenthe komend seizoen in het shirt van Reading in de Championship speelt, maar de linkermiddenvelder wil niet te vroeg juichen. De voormalig Feyenoorder, die de afgelopen maanden voor Alania Vladikavkaz speelde, hoopt snel te tekenen.

/

“Nee, je mag me nog niet feliciteren”, maakte Drenthe maandagochtend duidelijk op 3FM. De 26-jarige linkspoot gaf aan dat er een contract voor hem klaar ligt en dat hij alleen nog maar zijn handtekening hoeft te zetten. Toch is de middenvelder, die in Engeland eerder voor Everton uitkwam, optimistisch over de naderende transfer. “De deal is nog niet rond. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje, maar het ziet er allemaal mooi uit.”

Drenthe gaat naar verluidt voor drie seizoenen aan de slag bij the Royals, die als negentiende eindigden in de Premier League en komend seizoen dus weer op het tweede Engelse niveau uitkomen. Nadat de komst van de Nederlander enkele dagen geleden werd aangekondigd en direct ook weer werd ontkend, lijkt het erop dat Drenthe zich toch op korte termijn zal melden bij Reading.

Bezig met laden …