voetbalzone

'Drie clubs uit Premier League overwegen winters bod op Wildschut'

Bart Kruyt12 okt 2012, 13:30
Laatst bijgewerkt: 12 okt 2012, 13:30
Advertentie

VVV-Venlo verkocht in het verleden Keisuke Honda en Ahmed Musa voor veel geld aan CSKA Moskou en kan in januari mogelijk weer veel geld verdienen aan een buitenlandse transfer. Volgens het Engelse Sky Sports staat Yanic Wildschut in de belangstelling van Newcastle United, Fulham en Swansea City. De drie Engelse clubs zouden de aanvaller al een tijdje volgen.

/

De twintigjarige Wildschut is bezig aan zijn tweede seizoen bij VVV, dat hem een jaar geleden overnam van PEC Zwolle. De Amsterdammer was in zijn eerste seizoen in de Eredivisie een daverend succes en werd in de zomer al in verband gebracht met meerdere clubs uit binnen- en buitenland. sc Heerenveen was het meest concreet, maar vond de vraagprijs van VVV te hoog.

Wildschut bleef zodoende in Limburg, maar is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden in de Eredivisie, nu drie clubs uit de Premier League hem op het lijstje hebben staan. Wildschut speelde tot dusver 37 competitiewedstrijden voor VVV, waarvan acht in het lopende seizoen, en scoorde zeven keer. Zijn contract in De Koel loopt nog tot medio 2014 door.

Bezig met laden …