voetbalzone

Drie nieuwe aanwinsten bekijken topper Liverpool-Manchester United

Bart Kruyt01 sep 2013, 15:18
Laatst bijgewerkt: 01 sep 2013, 15:18
Advertentie

Liverpool staat bij rust met 1-0 voor tegen Manchester United en speelt onder het toeziend oog van drie spelers die de selectie van Brendan Rodgers komen versterken. Tiago Ilori, Mamadou Sakho en Victor Moses zitten zondagmiddag op de tribune op Anfield en zullen nog voor het verstrijken van de transferdeadline gepresenteerd worden bij Liverpool. Moses wordt gehuurd, Ilori en Sakho gekocht.

/

De twee laatstgenoemde spelers zijn aanwinsten voor de achterhoede, die al eerder werd versterkt met linksback Aly Cissokho, centrale verdediger Kolo Touré en doelman Simon Mignolet. De 23-jarige Sakho komt over van Paris Saint-Germain, waar hij door de komst van Marquinhos overbodig was geworden. Hij speelde 151 competitiewedstrijden voor de Franse kampioen. De twintigjarige Ilori komt over van Sporting Portugal, waarvoor hij twaalf competitieduels speelde. PSV werd overigens ook nog met de Portugees in verband gebracht, maar Ilori gaat dus naar Engeland.

De 22-jarige Moses wordt de derde nieuwe aanvaller van Liverpool, na Iago Aspas en Luis Alberto. De Nigeriaan heeft er net een seizoen bij Chelsea opzitten, speelde 23 competitiewedstrijden voor de Europa League-winnaar en wordt voor een jaar verhuurd aan Liverpool, dat verder nog hoopt Shay Given te kunnen halen als nieuwe reservedoelman.

Bezig met laden …