Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen snapt lofzang Slot op Feyenoord niet: ‘Alleen tegen Ajax geweldig’

Laatste update:

Volgens Valentijn Driessen klopt er weinig van de woorden van Arne Slot, die vindt dat Feyenoord een behoorlijke ontwikkeling heeft doorgemaakt in de afgelopen maanden. In de optiek van de chef voetbal van De Telegraaf was alleen het thuisduel met Ajax (6-0 winst) van hoogstaand niveau.

"Het is een bekroning op een seizoen waarin we heel moeilijk te verslaan zijn geweest. En ook gedurende de tweede helft van het seizoen zijn we ons blijven ontwikkelen. Met als gevolg dat we de hele tweede seizoenshelft niet verloren hebben", zo concludeerde Slot na de 1-0 zege op NEC in de finale van de TOTO KNVB Beker.

Driessen hoort de woorden van Slot met verbazing aan. "Die ontwikkeling heb ik echt niet gezien. Er was één geweldige wedstrijd, dat was tegen Ajax. Maar dat was Ajax A2 volgens mij. Dat was bijna een juniorenelftal van Ajax. Maar voor de rest heb ik Feyenoord echt geen ontwikkeling zien doormaken."

"Er is wel één speler die de boel op sleeptouw neemt, dat is Quinten Timber", is Driessen complimenteus richting de middenvelder van Feyenoord. Maar Arne Slot moet niet zeggen dat het elftal zich goed heeft ontwikkeld, want dat is niet zo."

"Feyenoord heeft te weinig een ontwikkeling doorgemaakt", herhaalt Driessen nog maar eens. "Een paar spelers wel individueel. Maar zo'n Minteh gaat weer terug naar Newcastle United, en ik moet nog maar zien of hij het redt in Engeland."

Slot


Driessen verwacht dat ook Slot, die er goed opstaat bij Liverpool, vertrekt bij Feyenoord. "Wat heeft hij daar nog te zoeken. Hij is kampioen geworden en heeft de TOTO KNVB Beker gewonnen. Hij heeft drie keer een elftal opgebouwd en de Champions League gaat hij nooit winnen."

"Want waar je ook eindigt, je valt niet meer terug naar de Europa League of Conference League", verwijst de chef voetbal van De Telegraaf naar de nieuwe opzet van de Champions League. "Dat heb je dit jaar wel. Dan kom je van de Champions League in de Europa League. Dan kun je die nog winnen. Maar dat is er volgend jaar niet meer bij. Dan is het na de eerste ronde gebeurd."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"maar zo'n Minteh gaat weer terug naar Newcastle United, en ik moet nog maar zien of hij het redt in Engeland."

O, maar dan heeft zo'n jongen zich niet ontwikkeld? Da's natuurlijk lulkoek.
Hancko niet verder ontwikkeld, Beelen? Zelfs Wiefer nog. Wellenreuther?

Wat moet het vermoeiend zijn om een negatief zeikwijf te zijn.

23 april 2024 om 21:13

Tjah zo gaat het over Ajax al sinds 2017 bij Driessen. Zelfs toen Ajax in de halve finale CL stond was hij een zuurpruim. Niet teveel van aantrekken.

23 april 2024 om 21:37

Aantrekken niet ... soit ...

Maar het is zo vermoeiend telkens weer die negatieve insteek (over welke club dan ook) te lezen. Als er al eens een compliment komt, komen er tevens 10 mitsen en maren.

23 april 2024 om 22:00

Voor mijn gevoel schrijft Driessen ook nooit wat hij zelf daadwerkelijk vindt of denkt. Hij uit gewoon een geluid dat haaks staat t.o.v. de algemene consensus. Dat genereert oproer en daarmee de grootste mogelijke hoeveelheid clicks.

VZ doet uiteindelijk ook hetzelfde. Ze pakken de meest extreme regels uit een interview of dialoog. Vervolgens plaatsen ze hem, indien mogelijk, in de minst representatieve of soms zelfs misleidende manier. Vervolgens klikt half VZ op het artikel, laat een comment achter en het geld van de adverteerders stroomt weer binnen.

Alles voor het geld, journalistieke integriteit is bij sommige media tegenwoordig ver te zoeken. Het maakt ze niet uit hoe de framing van bepaalde quotes de personen kunnen schaden.

Maar misschien is mijn kijk op dit alles wel heel cynisch.

Blijft bijna aandoenlijk, die afgunst van Driessen. De afgelopen had hij soortgelijke verhalen, en het doet hem vast enorm veel pijn hoe goed Slot het doet.
Nog aandoenlijker dat hij spelers als Hancko, Wieffer en Beelen weigert te noemen, maar wel een oud-speler van zijn favoriete club.

Beker gewonnen, Europees prima gepresteerd en onderweg om meer punten te pakken dan afgelopen seizoen. Ik snap de lofzang wel.

23 april 2024 om 21:07

Doel je hier op dat Ajax zijn favoriete club is? Nou, met zulke 'fans' heb je in ieder geval geen vijanden meer nodig. Kerel creert al sinds mensen heugenis onrust bij de club, zelfs toen de halve finale CL werd gehaald. Het is een gedrocht van een kerel, maar die heeft denk ik geen favoriete club hoor

23 april 2024 om 21:13

Ik denk dat deze man überhaupt nooit gejuicht heeft voor een goal. Typisch zo’n vent die liever een blunder van een keeper ziet dan een wereldgoal.

23 april 2024 om 21:16

Dat vermoeden blijf ik wel houden hoor, ook al is hij inderdaad enorm kritisch op Ajax. Dat zijn Sjaak Swart en Willem van Hanegem (op Feyenoord) ook, en het lijkt me duidelijk dat zij overlopen van clubliefde.
Ik denk wel dat zijn zelf-liefde boven zijn clubliefde gaat, maar als je Driessen hoorde voordat Slot naar Feyenoord kwam en daarna, zit er wel een groot verschil in.

23 april 2024 om 21:12

Quinten Timber is overigens absoluut wel de speler die de sterkste ontwikkeling heeft doorgemaakt dit seizoen bij Feyenoord als je het mij vraagt (m.i. ook jullie beste middenvelder dit seizoen), dus wat dat betreft zijn de complimenten aan zijn adres zeker terecht.

Maar laten we alsjeblieft niet gaan doen alsof Ajax de lievelingsclub van Valentijntje is hoor... xD Die man zaagt echt dagelijks alles en iedereen die maar een beetje met Ajax te maken heeft finaal af. Hij is gewoon een ordinaire azijnzeiker, tegen alle clubs.

OT: de lofzang is uiteraard wel terecht, Slot heeft enkele seizoenen echt prima gespresteerd met Feyenoord. Een titel, een beker, een Conf. League finale, nog tweemaal Europese overwintering (el). Dit jaar ook weer gewoon meer dan 80 punten (weliswaar onder een ontketend Psv), dat is gewoon een goed seizoen.

23 april 2024 om 21:18

Eens dat Quinten een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt, maar dat zag ik persoonlijk wel aankomen. Was altijd al een groot talent en deed het vorig seizoen voor zijn blessure meer dan prima op een voor hem ongebruikelijke positie.

Ik vind dat Beelen de grootste ontwikkeling heeft doorgemaakt. Binnen een seizoen van PEC in de KKD naar Lukaku onschadelijk maken, is echt ongekend.

23 april 2024 om 21:21

Haha Driessen wordt bij de persconferentie nog net niet uitgelachen door Slot, maar er sowieso keer op keer uitgeluld. Snap dat Driessen niet positief over Slot wil zijn

Het zou Driessens act wel beter maken als ie af en toe opeens heel positief over iets is om ons op het verkeerde been te zetten ofzo.Het is dit seizoen niet altijd even goed, maar we liggen op koers voor meer goals mee, minder tegen en meer punten. Daarnaast moet je altijd opbouwen als Nederlandse club dus is het nooit een rechte lijn omhoog.Maar goed, geen serieus persoon en geen serieuze mening. Hier is mijn klik Valentijn.

23 april 2024 om 21:54

Soort perez wordt hij dan. Willekeurige spelers de hemel in prijzen en dan “een relatieve uitblinker” afbranden. Driessen is iig wel collectief zuur haha

Tja Ajax speelde met een jeugdelftal wat wel het dubbele heeft gekost dan het elftal van Feyenoord.

Driessen is een zielig mannetje.. ik heb hem nog nooit iets positiefs horen zeggen. Al 5 maanden geen wedstrijd verloren, terwijl ze voor de winter nog al eens puntjes lieten liggen waar je het niet verwachtte.

Als ik alweer de naam Driessen zie staan, word ik al agressief.. het is gewoon niet leuk meer en bloed irritant. Hij doet het erom en hij krijgt ook zijn zin met mensen die reageren.

Zoals ik nu. Bedankt weer irritante kut vent

Driessen heeft er weinig kijk op. Arne Slot is de belangrijkste pilaar van Feyenoord. Hele stabiele ploeg die erg moeilijk te verslaan is. Als Psv'er ben ik er niet rouwig om als hij weggaat.

24 april 2024 om 09:06

Klopt. Niet te vergeten dat Feyenoord gelijk wist te spelen in Eindhoven, tegen dit psv is dat gewoon uitermate knap. Dus niet alleen tegen Ajax was het goed..

Wellicht als Valentijn daadwerkelijk ook echt wedstrijden had gekeken én verstand van voetbal had was hij natuurlijk nooit tot deze conclusie gekomen. Echter daar heb je het al. Het 1ste vermoed ik van niet en het 2de weet ik wel zeker dat hij dat niet heeft.

Overall gezien heeft Slot het natuurlijk uitstekend gedaan en een hele nieuwe groep compleet en snel naar zijn hand gezet, maar puur alleen kijkend naar na de winterstop vind ik Feyenoord inderdaad ook niet sprankelen. Vaak met de hakken over de sloot, in de beker een flinke dosis arbitrale hulp gehad, anders was de finale überhaupt niet gehaald en idd Ajax als enorme positieve uitschieter.

23 april 2024 om 22:16

En toch zijn ze een stuk sterker en een stuk stabieler dan voor de winterstop,dus iedereen die beweert dat ze geen ontwikkeling hebben doorgemaakt snapt er echt helemaal niks van. Daarnaast is er in de beker geen flinke arbitrage hulp geweest en valt het met de hakken over de sloot allemaal reuze mee. Het is dat de vorm van Gimenez na de winterstop minder is waardoor het voor mensen die geen Feyenoord kijken lijkt alsof het allemaal moeizaam gaat

23 april 2024 om 22:31

Statistisch klopt het helemaal, maar vond jij het allemaal overtuigend ogen na de winterstop? De overwinningen kwamen niet allemaal meer zo makkelijk tot stand en tegen PSV in de beker hebben ze natuurlijk wel enorme mazzel gehad. 4x gelijk, 4x met 1 goal verschil gewonnen, waarvan 1x tegen 10 man van RKC en ook een moeizame overwinning tegen bijv een Almere. Timber blinkt uit, maar de ontwikkeling in de laatste helft van het seizoen vind ik wel meevallen, ondanks dat ik er dan volgens jou weinig van snap :-) Over de gehele periode Slot is het uiteraard zo klaar als een klontje, die heeft echt een topprestatie neergezet en een paar spelers echt op de kaart gezet.

Het doet erg veel pijn in Amsterdam

24 april 2024 om 03:27

Nee in Amsterdam zijn ze deze galspuwer ook zat hoor

Voor zover Driessen zijn geloofwaardigheid nog niet verloren had, heeft hij dat nu natuurlijk wel en definitief. Deze man is niet serieus te nemen. Dat weet iedereen nou wel.

Valentijn wil weer lekker stoken bij een club waar het goed gaat! Kunnen we Valentijn nou niet gewoon lekker met vervroegd pensioen sturen? Deze man moet gewoon genegeerd worden door iedereen. Komt alleen maar onzin uit!

Och ja, er is zoveel wat Driessen niet snapt. Een licht is het niet bepaald.

Die man is niet meer serieus te nemen net als de snor die alleen maar kunnen zeiken en zeuren..

24 april 2024 om 00:32

We moeten Feyenoord ook niet teveel ophemelen. 6 punten halen in de groepsfase is ook mager. Of vinden jullie dat oké???

24 april 2024 om 00:38

Daar heb je wel een punt, Oker! Als je 18 punten kunt halen en je pakt er maar 6. En dan zit je zelfs met Celtic in je poule. Dan mag je gerust kritisch zijn. Goed gezien!

Het artikel gaat over de ontwikkeling in de laatste paar maanden. Daarover zegt onze Valentijn toch niets vreemds. 4x gelijk, 4x winst met 1 doelpunt verschil, nog een paar andere moeizame overwinningen, weer uitgeschakeld tegen AS Roma en idd een fantastische overwinning op Ajax en een fantastische Timber en eigenlijk ook wel een fantastische Hancko.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren