Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Couhaib Driouech nadert eindelijk miljoenentransfer van Excelsior naar PSV

Laatste update:

PSV en Excelsior naderen een akkoord over Couhaib Driouech, zo melden bronnen aan het Eindhovens Dagblad. De 22-jarige vleugelspeler uit IJmuiden gaat de degradant naar verluidt een bedrag richting de 3,5 miljoen euro opleveren. Door bonussen kan het bedrag uitkomen op 4 miljoen euro. De Telegraaf voegt toe dat Driouech voor vijf seizoenen tekent in Eindhoven.

Driouech was afgelopen winter al zeer dicht bij een overstap naar PSV, maar op het laatste moment ketste de deal tussen de regerend landskampioen en Excelsior af. PSV bleef desondanks geïnteresseerd in de diensten van de smaakmaker van de Rotterdammers.

Het bod dat PSV afgelopen winter bij Excelsior had neergelegd bedroeg een transfersom tussen de drie en vier miljoen euro. De afgelopen weken heeft PSV opnieuw een aanbieding op Driouech uitgebracht. Volgens Elfrink gaat het ‘vermoedelijk om een bedrag rond de twee miljoen euro’. Nu lijkt Driouech de Kralingers alsnog meer op te leveren.

Medio juni leek de overgang van Driouech naar PSV nog af te ketsen. Het miljoenenbod vanuit Eindhoven was voor Excelsior geen reden om de aanvaller te verkopen. De Kralingers verlangden een hogere transfersom en schermden volgens Voetbal International met veel (buitenlandse) interesse.

Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad voegde toe dat PSV tijdens de play-offs om promotie/degradatie een bod van 'iets meer dan twee miljoen euro' op Driouech had uitgebracht. Naar verluidt was er door de Eindhovenaren ook een deadline gesteld.

Driouech was een gewilde speler in de afgelopen periode, want ook Leeds United en Sevilla werden met hem in verband gebracht. De vleugelaanvaller kiest er nu echter voor om voorlopig in de Eredivisie te blijven.

De nieuwe buitenspeler van PSV verlaat Excelsior met 101 wedstrijden achter zijn naam. Driouech kwam in die optredens tot zestien doelpunten en evenzoveel assists. Driouech kwam eerder uit voor sc Heerenveen, dat ongeveer een derde van de transfersom opstrijkt.

PSV


Driouech is de eerste aanwinst van PSV voor komend seizoen. Wel werden Malik Tillman en Sergiño Dest definitief vastgelegd. Daarnaast tekende Ismael Saibari een nieuw contract in het Philips Stadion.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties
4 juli 2024 om 14:53
0

Eindelijk de vervanger van Vertessen binnen, die was echt nodig. Lang en Driouech voor de plek op linksbuiten is hartstikke prima.

4 juli 2024 om 17:15
0

Eindelijk? Vertessen is veel sneller dan deze jongen en doet niet onder qua techniek. Driouch is een showvoetballer en kan lekker veel trucjes doen maar daar prikken verdedigers op hoger niveau makkelijk doorheen. Ik vind het een OK aanvulling voor de bank maar tov vertessen zijn we echt wel achteruit gegaan..

4 juli 2024 om 15:50
0

Eindelijk mooie transfer. Ik was al bang dat het niet door ging. Goed bezig psv!

Ajax ligt te slapen?? Ideale man op rechts lijkt mij. Vooral voor het budget van Ajax.

4 juli 2024 om 14:46
0

Denk niet dat ie daar liever heen wil dan PSV op het moment.

4 juli 2024 om 14:47
0

Bij Ajax basis, bij psv moet ik dat nog zien.

4 juli 2024 om 15:10
0

Bij psv een stabiel team waar hij rustig zijn draai kan gaan vinden. Dat is belangrijker dan een directe basisplaats

4 juli 2024 om 15:46
0

@hsajx
Bij PSV terechtkomen in bij een voetbalclub waar rust en structuur heerst met een stabiele selectie of bij Ajax waar net een nieuwe trainer en technisch directeur is gekomen met een selectie die uit balans is.

4 juli 2024 om 16:02
0

@fr010frdam en @mason38,

Ah ja natuurlijk! Dat is ook precies de reden waarom er al jaren geen enkele speler van naam meer gaat naar: Juventus, Manchester United, Barcelona of Tottenham. Toch?

4 juli 2024 om 16:51
0

Mason38, PSV is alles behalve een club waar een hele duidelijke structuur heerst, maar juist bij uitstek een club die pokert met een korte termijn visie. Dat is vorig seizoen heel goed uitgepakt, maar in heel veel gevallen is dit juist verkeerd uitgepakt voor PSV.

4 juli 2024 om 18:00
0

Ajaxfollower juist ta daarom bestaat hetNederlands oranje Team voor het grootste gedeelte uit psv'ers en veel oud psv'ers omdat het bij psv so gaat zoals jij hier formuleerd en daarom zitten al die neuzen van ajax op de bank om af en toe eens 10 a 20 min in mogen vallen de beste structuur en opleiding van spelers is namelijk bij psv .zo in nu weer terug in je hokje .

4 juli 2024 om 18:27
0

Grappig dat er juist eerder vandaag een uitspraak is gedaan door een ‘journalist’ dat Ajax heeft gepokerd de afgelopen jaren. Als jij door zulke uitspraken maar beter slaapt, Ajaxfollower…

5 juli 2024 om 07:32
0

Ex PSV'ers die weer in de jeugd bij Ajax hebben gespeeld.

Wat een zinloze discussie weer, de top 3 wisselt al jaren hun talenten af.

Nu is PSV aan de beurt, Feyenoord zal ze wel weer aflossen na een paar seizoenen en dan is Ajax er weer om vervolgens weer afgelost te worden door Fey of PSV.

ABC'tje.

4 juli 2024 om 14:46
0

Het is een linksbuiten.

4 juli 2024 om 14:48
0

Komt veel te kort joh, gaat bij psv ook absoluut niet spelen.

4 juli 2024 om 14:57
0

Tuurlijk .. daarom hadden er meer dan 6 clubs serieuze interesse waaronder lens en redbull Salzburg. Is gewoon een prima speler die het bij een zwak exelcior meer dan prima heeft gedaan. Met betere spelers om hem heen zal hij alleen nog maar beter worden

4 juli 2024 om 14:52
0

Wel alsnje weer 5e wilt worden dit is toch niet wat je nastreeft om weer CL voetbal te halen

5 juli 2024 om 09:34
0

Hij speelt bij Excelsior vanaf links toch?

Heel benieuwd, we hebben zeker opties aan de zijkant nodig. Hopelijk kan hij een goede 13/14e man zijn!

4 juli 2024 om 14:44
0

Persoonlijk zou ik niet verbaast zijn als het een goede basisspeler gaat worden ipv 13/14e man.
Hij combineert, techniek met loopvermogen en is ook nog eens doelgericht. Kortom een perfecte buitenspeler voor Boszbal.

4 juli 2024 om 14:53
0

Weet niet hoe hij op rechts is? Links heeft hij Lang en Lozano voor zich

4 juli 2024 om 15:03
0

Is echt een linksbuiten. Rechts stuk minder. Lozano is ook meer een rechtsbuiten en zal als baka gaat ook eerste keus worden met daarnaast een kanon als aankoop om mee te concurreren. Dat kanon heeft dan ook een half jaar om te wennen.

4 juli 2024 om 15:04
0

Driouech is op links echt wel beter dan Lozano. Lozano is bovendien ook al verkocht.

4 juli 2024 om 15:09
0

Eerste jaar wellicht 13/14e man. Maar in de winterstop gaat Lozano weg en Lang en PSV hebben volgens mij ook aangegeven dat de bedoeling is dat er na 2/3 jaar een volgende stap komt voor hem.
Dus op links liggen er op termijn wel kansen. Op rechts is hij minder doelgericht maar met De Jong in de spits kan een rechtspoot op rechts wellicht ook goed uitpakken.

Ben in ieder geval onder de indruk van de speler en ik denk als hij hard werkt dat er meer dan de “Vertessen rol” in zal zitten.

De bonus van Wieffer en de transfer Driouech wat een dag in Kralingen financieel betreft!

4 juli 2024 om 15:02
0

Zeker na de degradatie is dit een fijne opsteker!

4 juli 2024 om 22:23
0

Moet nog een 30% naar Heerenveen.

Excelsior heeft flink wat te besteden zo! Wel zaak dat er gerichte aankopen gedaan gaan worden natuurijk. Met het verlies van deze man ga je er behoorlijk op achteruit in kwaliteit.

Ben echt blij, moest bijna janken op transfer deadline day toen de transfer niet door ging

Leuk voor deze jongen! Gun het hem wel heeft bijna eigenhandig ervoor gezorgd dat Excelsior erin bleef.

denk trwns niet dat hij basis wordt dat is wel jammer

na de degradatie, wel mooie dagen voor excelsior... krijgen een pak geld voor de wieffer transfer en driouech voor een mooi bedrag weg. Lijkt me sterk dat zij niet gelijk weer promoveren of in ieder geval de grootste kanshebber zijn.

Prima speler. Degelijke back-up, die misschien nog wel uit kan groeien naar een basisspeler.

Goede speler, handenbindertje die nog wel wat aan zijn rendement mag gaan doen. Maar goed, speelde dan ook bij Excelsior.

waarom heeft feyenoord zich hier niet mee bemoeid? Daar is minteh nu weg.

4 juli 2024 om 15:21
0

Omdat hij meer een Linksbuiten dan Rechtsbuiten is. en voor de linksbuiten hebben wij Sauer Ivanusec en Paixao.

Mooie transfer. Excelsior verdient vandaag erg veel geld!

We kunnen vitesse kopen

4 juli 2024 om 20:46
0

Jij wint het internet voor vandaag!

Dacht persoonlijk door de degradatie dat het bedrag lager zou uitvallen dan de 3.5 mil.
Benieuwd wat deze jongen kan brengen.

Ik ben hoopvol over deze transfer.
Onze vertrokken Belgische vriend Vertessen werd als invaller behoorlijk gewaardeerd bij De Onzen, maar deze man is toch echt een pakkie beter, of wa?
Bij PSV zal hij ook meer kansen krijgen om zijn talent te tonen. Mooie aankoop!

Ik ben benieuwd maar heb een hardhoofd in deze transfer. Hele andere manier van voetballen tegen ingezakte tegenstanders ipv tegenstanders die je in de omschakeling een op een tegen komt.. en concurrentie met Noah? Wordt veel banken denk ik.

4 juli 2024 om 19:20
0

Bosz heeft tussen neus en lippen door aangegeven dat hij bepaalde dingen anders wilt doen dit aankomende seizoen. mensen speculeren dat het gaat om meer rouleren om spelers rust te gunnen, zodat PSV in alle competities van betekenis kan zijn. door de paar blessures na de winterstop hebben het moeilijk gehad in de CL, en ik denk dat het Bosz zijn doelstelling gaat zijn om verder te komen dit jaar.

verwacht dat we veel meer spelers als Pepi en Driouech gaan zien wanneer de Eredivisie weer van start gaat.

Netjes gehandeld ook van Excelsior hoor

Prima opvolger van Vertessen. En door...

Veel te veel geld voor een speler die je bank niet eens beter gaat maken. Zoiets heb je toch gewoon in je eigen jeugd rondlopen? Helemaal niks aan, die wordt na de winter weer verhuurd aan Excelsior.

5 juli 2024 om 09:27
0

Wat een onzin man, heb je hem überhaupt wel zien spelen? Driouche gaat echt niet meer terug naar de KKD, daar is hij inmiddels veel te groot voor. Het is niet voor niks dat er ook vanuit het buitenland genoeg interesse was (o.a. Rangers, Sporting Lissabon, RC Lens, Antwerp, Swanseacity). Deze jongen kan bovendien nog beter worden dan hij al is. Gewoon een koopje voor PSV.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren